Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Crowfield kérdése:
Hogyan tudnán őket szétválasztani?
Figyelt kérdés
A szüleim két éve elváltak.Anya nem kavart még pasival, apa viszont most kezd kavarni egy hülye lotyóval.A lotyó azt mondja neki hogy tévészerelő közben prostituált..Ez alapjában még is nagy gond de nem erről lesz szó.Velem azt akarja csinálni hogy ahogy összeházasodnak el akar vinni egy árvaházba.....Szét akarom őket választani de gyorsan még az esküvő elött!Nagyon gyorsan tippeket kérek hogyan tudnám őket szétválasztani!Nem akarom árvaházban végezni!!!!!?2013. aug. 4. 20:12
1/7 anonim válasza:
nem olyan egyszerű ma "árvaházba" kerülni, nyugi.
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy, kedves kérdező? És a fent említett "lotyóról" honnan tudod a szakmáját, ha a kedves papád nem?
3/7 anonim válasza:
Először is: Nem vihet árvaházba csak úgy. Másodszor: Apádnak kellene ezeket elmondanod, nem pedig mesterkedni, hogy tudnád szétválasztani őket.
4/7 anonim válasza:
Nem tud semmit intézni, ne félj! Jogilag semmi nem fog hozzá kötni.
Egyébként pedig: amint kiderül a turpissága, remélhetöleg apud kiteszi. Értem ezt arra ha kiderül, hogy hazudott.
5/7 anonim válasza:
Én nem értem ezt a kérdést..
Ez vagy egy unatkozó tini szórakozó kamu kérdése vagy a kérdező ennyire buta hogy egy ilyen kérdést így leír..
kezdjük azzal hogy te nem árva gyerek vagy,csak a szüleid váltak el.. Akkor milyen árvaházról beszélsz??? Van anyád-apád...
A másik hogy a lotyó ahogy nevezed miért prosti?? Láttad munka közben?? Láttad hogy egy férfi fizet neki hogy lefeküdjön vele???
Szerintem hanyagold az ilyen buta kérdéseket..
6/7 anonim válasza:
nem nézel te túl sok szappanoperát?:)
7/7 anonim válasza:
Ez a sok délutáni szappanopera..
Aludjál kedves kérdező, akkor nem lesz semmi baj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!