Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak terhes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak terhes vagyok de nem tudom kitöl?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke de igy jöt össze a dolog.Összevesztem a férjemmel akkor,és az interneten meg ismertem egy férfiakat akivel együtt voltam.De nemtudom mit tegyek ,mert a férjem rájött hogy terhes vagyok,és azt hiszi ö az apa.Sajnos én sem tudom pontosan kitöl van.Hogy tudom ezt meg elöre?Fontos lenne ,még mielött megszületne a gyerek.
2009. okt. 23. 20:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én mondjuk először egy HIV tesztet csináltatnék...
2009. okt. 23. 22:44
 22/33 anonim ***** válasza:

Én meg nem tudnám leélni úgy az életemet, hogy megöltem egy gyereket a saját félelmeim miatt. Inkább ne tudja meg a férjed. És ha tényleg ő az apja, ami a legvalószínűbb?

Ismerheted a férjed annyira, hogy mit szólna ehhez az egészhez, ha kiderülne. Mit szólna? És mennyi esélye van annak, hogy a másik pasi kitálal?

Mit szólna a másik pasi, ha megtudná, hogy lehet hogy van egy gyereke tőled? Ha nem akarná, meg lehet fenyegetni, hogy a gyerektartást a nyakába akasztod, ha szólni mer.

Nyilván ne kellett volna megtenned, amit tettél, ezt te is tudod. De hogy erre rámenjen a gyerek vagy a házasság, az luxus.

2009. okt. 24. 01:05
 23/33 A kérdező kommentje:
Nemtudom érdekes amit irtok a vércsoportokról.Mert régen amikor nem volt DNS vizsgálat ,akkor csupán a vércsoport alapján állapitották meg kitöl lehet a gyerek.
2009. okt. 24. 07:37
 24/33 anonim ***** válasza:
Na jó, de a vércsoportját is csak a születése után tudhatod meg, korábban nem. Ja, és az is érdekes, hogy én a 2 éves fiamnak a mai napig nem tudom a vércsoportját, mert a kórházban azt mondták, ha nem beteg, nem állapítják meg, mert felesleges. Csak saját költségre kérhetem. Régen mindig megnézték ezt is. Van, ahol most is, de sok helyen nem.
2009. okt. 24. 09:00
 25/33 A kérdező kommentje:
Nekem 5 éves a lányom akkor még megnézték,beis irták a kiskönyvébe.
2009. okt. 24. 10:01
 26/33 anonim ***** válasza:
Válj el, és aztán akié a gyerek, azt válaszd, de legjobb, ha önálló maradsz, akko nem keverdhetsz ilyen galibába. Másik alternatíva az abortusz. Sokan megteszik, hogy megőrzik a titkukat, és az apuka magáénak véli a gyereket. Nyomaszóegy életen át titkot őrini. Másrészt nem tisztességes, harmadrészt, úgy járhatsz, mint a Vadkacsa c drámában leírták.
2009. okt. 24. 11:18
 27/33 A kérdező kommentje:
Az nem láttam a Vadmacskát.A z miröl szól?
2009. okt. 24. 11:21
 28/33 anonim ***** válasza:
Csak most olvastam el, hogy 5 éves gyereked is van. Akkor viszont nem lenne tisztességes elválni sem. Hát, most jól benne vagy. Legjobb, ha feldobsz egy pénzt, fej vagy írás. Vagy pedig beszéld be magadnak, hogy igenis a férjedé a gyerek, a többit csak álmodtad. És tegyél szent fogadalmat, hogy most már aztán....
2009. okt. 24. 11:23
 29/33 anonim ***** válasza:

Azt mondom, az esetek mondjuk... 70-80%-ában (hasraütés) meg lehet mondani vércsoportból hogy ki az apa. Pláne ha az Rh-kat is tudjuk hozzá, de a ti esetetekben bizonyos szempontból más a helyzet, hisz hogy homo vagy heterozigóta a vércsoportotok ezt nem lehet szimpla vérvizsgálattal megállapítani, így azt sem hogy esély van e 0-ás gyerekre avagy sem. Az Rh pozitív, negatív már kicsit érdekesebb. Biztos van a két dolgon kívül más is amiből megtudják állapítani, de ehhez már nem értek sajna.

Én 18 éves koromban tudtam meg a vércsoportom, amikor véradásra mentem. Igazából nem értem miért akkora költség, mert egy kis papírdarabra csöppentették egy csepp véremet, amiről kb fél másodperc alatt kiderült hogy B-s...

Ha sok minden esne egybe a megfogant babával kapcsolatban, pl pont 0-ás lenne a vércsoportja, szőke és kék szemű, amikor ti sötét hajszínűek vagytok, sötét szemszínnel, akkor elkezdenék gyanakodni a férjed helyében, mert genetikailag minden lehetséges, ezek is, akkor is ha a férjedtől születik, de túl sok véletlen következménye. Szóval én továbbra is fenntartom, hogy nem tudnám hazugságban leélni az életem, és a férjem nyakába varrni egy olyan gyereket, aki nem is az övé. Ha úgy érzed szereted őt, és elég erős a kapcsolatotok, akkor mond el neki hogy mi történt, és döntsetek együtt, de nem tudom, szóval... nekem nem menne az amit itt jópáran tanácsoltak, nem tudnék úgy a gyerekemre nézni hogy ne jusson eszembe az a másik alak.

2009. okt. 24. 21:46
 30/33 anonim válasza:
legalább "hasonló" pasival feküdtél le? (ha fekete vagy, nem fehérrel, ha fehér vagy nem feketével, indiánnal stb, ami letagadhatatlan...) szerintem amúgy ez nagy hazugság lenne, akkora amivel nem lehet együtt élni, meg kell mondanod, h mástól vagy terhes, vagy vetesd el. képzeld el, h kiderül 20 év múlva...a gyereknek milyen lelki zavart okoz, és nem egy példáról hallani, h bár az apa sajátjaként neveli évekig, amint kiderül, "le veszi róla a kezét". egy férfi nem olyan mint egy nő, hogy ha magáénak hiszi, egy idő után ha az övé ha nem, anyatigrisként áll ki a gyereke mellett...egy apa, ha rájön hogy nem az ő gyereke, büszkeségi kérdést csinál a dologból.
2009. okt. 25. 05:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!