Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak terhes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak terhes vagyok de nem tudom kitöl?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke de igy jöt össze a dolog.Összevesztem a férjemmel akkor,és az interneten meg ismertem egy férfiakat akivel együtt voltam.De nemtudom mit tegyek ,mert a férjem rájött hogy terhes vagyok,és azt hiszi ö az apa.Sajnos én sem tudom pontosan kitöl van.Hogy tudom ezt meg elöre?Fontos lenne ,még mielött megszületne a gyerek.
2009. okt. 23. 20:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem fog odamenni a férjedhez, hogy te! Nem-e az enyém a gyereked, mert anno én lefeküdtem az asszonyoddal!
2009. okt. 23. 21:13
 12/33 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Olyan nincs, hogy nem a ti vércsoportotokat örökölte a gyermek. Ha te A-s vagy, a párod B-s, akkor a gyermek vagy A-s vagy B-s vagy AB-s. Ez az egyetlen olyan kivétel, amikor harmadik vércsoportja lehet a gyermeknek. Ezen kívül mindig vagy az édesanya vagy az édesapa vércsoportját örökli a baba is. Tehát én csakis erre tudok gondolni, hogy A és B vagytok, a baba pedig AB. Egyébként lehet már szülés előtt is vizsgálni, de én nem tenném. Kockázatos, stb. Nézd, helyre közeli eredményt te is tudsz. Gondolom a terhességed a menstruációd elmaradásával kezdődött. Ha a ciklusod 28 napos, akkor valószínűleg a 14. nap környékén volt peteérésed. Ha akkortájt a másik férfivel voltál együtt, akkor valószínű tőle van a baba, ha a férjeddel, akkor valószínűleg tőle. Ha a másik férfivel pl. a menstruációd utáni első nap voltál együtt, akkor elég valószínűtlen, hogy ő a gyermek édesapja. Az is fontos, hogy védekeztetek-e megszakítással. Ha igen, akkor csekély az esélye annak, hogy attól a férfitől van, akivel megszakítással védekeztél.
2009. okt. 23. 21:24
 13/33 anonim ***** válasza:
"...és az interneten meg ismertem egy férfiakat akivel együtt voltam." Egy férfiakat???
2009. okt. 23. 21:29
 14/33 A kérdező kommentje:
Igen az enyém B ,a páromé A,lányommé pedig AB lett.
2009. okt. 23. 21:35
 15/33 anonim ***** válasza:
Én is sajna ilyen szituba kerültem pár évvel ezelöt és inkább elvetettem a babát.
2009. okt. 23. 21:37
 16/33 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltam :) Nem az após vércsoportját örökölte, hanem a tiéteket. A és B vércsoportú embernek születhet AB-s gyermeke, tehát adhattok nyugodtan a vércsoportra :) Továbbra is azt javaslom számold ki hanyadikán volt az utolsó menstruációd, mikor voltál együtt a férjeddel és a másik férfivel. Vagy én is kiszámolom neked szívesen, ha leírod az utolsó menstruációd dátumát, hogy milyen hosszú a ciklusod és hogy mikor voltál együtt a másik férfivel :)
2009. okt. 23. 21:43
 17/33 anonim ***** válasza:
Téves: Már bebizonyították, hogy akár a nagyszülők vércsoportját is örökölheti a gyerek. Tehát erre nem lehet adni.
2009. okt. 23. 21:59
 18/33 anonim ***** válasza:
Ez a bizonyítás nincs benne az élettan könyvemben, és nekem azt tanították, és hiszem is, hogy igazuk volt, hogy csak szülők vércsoportját örökölheti, más esetben mutációról beszélünk. Nem olyan régen tanultam. Nem rossz indulatból mondom tényleg, de ha neten olvastad a bizonyítást, akkor ne adj rá sokat. Nagyon sok butasággal lehet találkozni. Ha megbízható forrásból, akkor mindenképp utána járok, de én ilyenről nem tudok.
2009. okt. 23. 22:01
 19/33 anonim ***** válasza:

A mostani helyzetben nem mindegy hogy hogyan van pontosan a vércsoportokkal???

Kedves kérdező.. tudom, hogy furcsa gondolat..de mi lenne ha elmondanád a férjednek??? Azt, hogy rosszban voltatok és neked volt valaki (lehet neki is) jobb most, minthogy esetleg évek múlva kiderüljön...és elmondhatnád ugye félelmed.. szeretnétek egyébként még gyereket?

2009. okt. 23. 22:21
 20/33 anonim ***** válasza:

Nos az én tanulmányaim szerint, ha az apa A és az anya B, akkor lehet A-s, B-s, AB-s, de akár 0-ás is az utód, abban az esetben , ha mindkét szülő heterozigóta vércsoportú. Illetve azt is tudni kell, hogy öröklés nem öröklés, a második nemzedéknél megjelennek az eredeti szülők, azaz a nagyszülők tulajdonságai... Csak le kell hozzá vezetni két öröklődés menetet. Tehát elvileg egy sima vérvétel során nem derülhet ki, hogy nem a férjed az apa, mert bármilyen vércsoportú gyereketek lehet, függetlenül attól, hogy a nagyszülők milyenek, ha mindketten hordozzátok a 0-ást, akkor mind a négy előfordulhat. Maximum azon bukhattok hogy Rh pozitív vagy negatív...

Én a helyedben számolgatnék, és ha nem lennék biztos benne, hogy tőle van, akkor bármennyire is abortusz ellenes vagyok nem tartanám meg, avagy elmondanám a férjemnek és együtt döntenénk bárhogy is lesz. Nem tudnám hazugságban leélni az életemet!

2009. okt. 23. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!