Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak terhes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak terhes vagyok de nem tudom kitöl?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke de igy jöt össze a dolog.Összevesztem a férjemmel akkor,és az interneten meg ismertem egy férfiakat akivel együtt voltam.De nemtudom mit tegyek ,mert a férjem rájött hogy terhes vagyok,és azt hiszi ö az apa.Sajnos én sem tudom pontosan kitöl van.Hogy tudom ezt meg elöre?Fontos lenne ,még mielött megszületne a gyerek.
2009. okt. 23. 20:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
76%

Terhesség megszakítás.

vagy ha nem akkor dns vizsgálat csak az drága.

2009. okt. 23. 20:32
 2/33 anonim ***** válasza:
91%
Előre? Sehogy!!! PECH!
2009. okt. 23. 20:32
 3/33 A kérdező kommentje:
És valami olyan nincs ,hogy a magzatvízböl vesznek le?Abból nem lehet megállapítani valamit?
2009. okt. 23. 20:35
 4/33 anonim ***** válasza:
85%
Amikor a fagyi visszanyal...
2009. okt. 23. 20:36
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ezt álmodtam az éjszaka. Még szerencse, hogy csak álom volt...

Magzatvízből szerintem elképzelhető, de nincs az az orvos, amelyik megcsinálná. Úgyhogy várhatsz, amíg megszületik.

2009. okt. 23. 20:38
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét férfival csináltass apasági tesztet. Ez egy sima vérvétel. Igaz, nem mutatja ki, ki az apa, de azt igen, hogy ki nem.

Vagy csináltass dns tesztet. Csak az nagyon drága.

2009. okt. 23. 20:39
 7/33 anonim ***** válasza:
78%

Semmit. Minek akarod tudni, hogy ki az apja?

S ha az internetes, akkor hozzámennél, vagy mi?

Valószínűbb, hogy a férjed. Gondold te is ezt, s örülj! Úgyis ti neveitek. Az számít, nem?

Ha nem tudod így elfogadni a gyermeket, akkor vetesd el, s mondd, hogy spontán abortusz volt. De én nem tenném ezt.

Nem te leszel az első ilyen feleség. Örülj, hogy a postásra nem fog legalább hasonlítani! Reméljük, egy a két apuka vércsoportja!

És cserélj jelszót. És csinálj ide új felhasználónevet, és ezt többet ne használd!

2009. okt. 23. 20:44
 8/33 A kérdező kommentje:
De vércsoportra nem lehet mit adni.Nekem a lányom sem az én sem a férjem vércsoportját nem öröküölte hanem aposét!
2009. okt. 23. 20:49
 9/33 A kérdező kommentje:
Az a gond mit kiderült az internetes partnerem mint kiderült ismeri a férjemet,egyhelyen dolgoztak ugy két éve.De én ezt nem tudtam!
2009. okt. 23. 20:51
 10/33 anonim ***** válasza:

A vércsoport igenis attól függ, hogy az anya és az apa milyen vércsoportba tartozik. Úgyhogy igenis lehet rá adni...Kivéve ha a 2 jelöltnek ugyanaz a vércsoportja. Ez így van, de ha nem hiszel Nekem érdeklődj utána!

sok sikert

2009. okt. 23. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!