Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezésnél előny vagy hátrány-e, ha én már új kapcsolatban élek?
ne légy ideges.
a kérdés saját tulajdonu az otthonotok? (neked is rajta a neved)mert ez sokat dob a latba. de ha albérlet is és rendesen fenttudjátok tartani, nincsenek fizetési elmaradások esetleg közmüvek, bank felé tartozás akkor ebbe nem fognak bele kötni.
ami tuti mindig a gyerek érdekét nézik. ha az apa nem tartozkodik itthon, pl külföldi bejelentett munkája van akkor semmi esélye. arra viszont van hogy vissza menöleg ki kell fizetnie a gyerektartást, ha ezt nem tezsi akkor beterhelik a munkáltatóját vele és havonta a munkáltatója utalja neked a pénzt.
szerintem nincs olyan bíroság aki neki ítélné a gyereket. ha lehet akkor most mellözd a havi 1x-i szórakozást is (késöbb nyugottan). a párod meg tuti nem hßátrány, ha esetleg elvenne még elöny is lenne.
A volt férjed csak fenyegetőzik, de ha minden úgy igaz, ahogy itt leírtad, nem igazán ítélhetik neki a gyereket. Ha a bíróságon előadod, hogy nem fizet gyerektartást, nem kíváncsi a fiára, ráadásul külföldön él egyedül (tehát ő maga nem tudná nevelni, hiszen dolgozik, valószínűleg bébiszitter vigyázna rá, ha neki ítélnék), nincs az a bíróság, aki elvenné tőled, főleg nem ilyen kicsi korban!
Nyugodj meg, nem vagy erkölcstelen pusztán azért, mert van egy szerető új párod, aki a gyereket is a sajátjaként szereti! Gondolom, azért neki is van nője, akár bevallja, akár nem... Szerintem ne foglalkozz vele, csak a szája jár! Sok sikert a perhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!