Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? Terhes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Terhes a feleségem és a szeretőm is?

Figyelt kérdés

A feleségemmel 15 éve élünk együtt.Van egy 6 éves lányunk Szerettünk volna még egy gyereket de nem akart összejönni.4 évig próbálkoztunk de hiába.Kissé el is hidegültünk egymástól.Megismerkedtem valakivel aki teherbe esett tőlem egy hete mondta meg.Tegnap pedig a feleségem mondta boldogan,hogy mégis összejött a baba.TUDOM,hogy tőlem van.

A szeretőm napok óta nyaggat,hogy mondjam el a nejemnek a szitut.És költözzek hozzá.Azt nem tudja,hogy a feleségem is terhes lett.

Adjatok tanácsot mit tegyek!

2009. okt. 23. 13:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
51%

Ne mondd el a feleségednek. Semmiképp. Ha muszáj, akkor később. A saját lelkedért soha! Most nem kéne őt ilyen helyzetbe hoznod!

44/N

2009. okt. 23. 17:20
 32/68 anonim ***** válasza:
82%

Aki egyéjszakástól szül, az

-vagy gyereket akar, magának, mert mondjuk kiszaladt az időből

-vagy annyira felelőtlen, akkor simán bele megy az abortuszba! Fizess neki, hogy elvetesse, s fenyegesd meg, ha feldúlná a családotok életét. S ha mégis megszüli, s akkor jönne, addig még beszélsz az asszonyoddal. De hétig tartsd távol a nőt!

Gratulálok a kisgyerekhez.

Ennek a csajnak eg nem hinnék. Elég valószínűtlen, hogynem védekezik elsőre, s mindjárt teherbe is esik.

Mármint abban nem hinnék, hogy tőlem van! Lehet csak apát keresett a már megfogantnak, s azért csípett fel téged. Van ilyen. Ijeszd meg egy kicsit!

2009. okt. 23. 17:25
 33/68 anonim ***** válasza:
59%
Ha csak egy éjszaka volt, akkor menjen a francba az a nő, miért nem vigyázott jobban? Te meg mit gondolkodol? Nyilván a család mellett a helyed!! A szerető meg vetesse el a gyereket, ha már ilyen balfék volt.
2009. okt. 23. 17:41
 34/68 anonim ***** válasza:
86%

Az se biztos, hogy terhes.

Azért mielőtt pánikba esnél, ellenőrizd le. Vagy még jobb, ha nem tud felkeresni, hogy megmondod, hogy nem érted, mit vár tőled egy éj után, s hagy ott egy abortuszra valót, üsse kő, ha igaz, ha nem, és vágj el minden szálat'! Ne tudjon többet elérni, mondd is meg neki! Mit tud rólad?

2009. okt. 23. 17:52
 35/68 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudhatjátok, hogy milyen tényezők vezettek ahhoz, hogy szeretőt keressen magának! Senki nem tudhatja az okát, csak ő. Nem kéne elítélnetek. Persze itt anonim módon lehet vagdalózni a szavakkal, lehet, hogy pont olyan írja azt, hogy kösse fel magát a Kérdező, aki szintén csalja a párját. Nem hiszem, hogy ilyen tanácsokra vágyott volna , hogy ölje meg magát, vagy hogy a kommentelők a feleség helyében megölnék. Elég szar szitu, akárhogy is döntesz, ne felejtsd el, hogy lesz 2 gyermek akiknek Te leszel az édesapja, és akármi is lesz nekik szükségük lesz rád. Remélem megoldódik a helyzet, de egy kiadós beszélgetés után lehet, hogy érdemes lenne felkeresnetek a feleségeddel (ha őt választod) egy párkapcsolati pszichológust.
2009. okt. 23. 18:32
 36/68 anonim ***** válasza:
67%

Párkapcsolati pszihológus hát besz@rok..ma már pszihologushoz kell menni ha valaki egyszerüen egy gerinctelen segg.fej? Röhögnöm kell..nehogymár akárki is védeni akarjon egy ilyen embert aki teherbe ejt és ámit egyszerre két nőt..

rohadjál el ahol vagy.

2009. okt. 23. 19:16
 37/68 A kérdező kommentje:

Beszéltem a kalandommal.Ez a szó jobban rá illik.Mondtam neki,hogy kértem időpontot hétfőre a nőgyógyászhoz.Elég furcsán kezdett el viselkedni.Hebegett habogott,hogy hányingere van és nem tud majd elmenni.Tuti nem terhes szerintem.Megmondtam neki,hogy ne merje zaklatni a családom és hétfőn viszem az orvoshoz!Azt mondta nem akar többet látni.És nem megy orvoshoz sem.

Örülök,hogy ez a része megoldódott de a feleségemmel nem tudom mi lesz.Nem akarom őket elveszíteni!

Egy ostoba barom voltam!És nehéz lesz ezzel a tudattal élni.

2009. okt. 23. 20:10
 38/68 anonim ***** válasza:
84%
A feleségedet válaszd szerintem. Ott a másik gyerek is. A szeretődnek majd fizeted a gyerektartást. Legjobb lenne, ha férjhezadnád. Biztos van egy jó haverod, aki pont feleséget keres,egy félkész gyerekkel. Nem vicc, előfodul az ilyesmi.
2009. okt. 23. 20:41
 39/68 anonim ***** válasza:
32%

Mi ez itt kérem biróság itt nem itéletet kértek hanem tanácsot!!!!! Nem azért van ez az oldal hogy itt itélkezzünk hanem hogy segítsünk nem arról van szó hogy okos volt a kérdező hanem hogy szarban van és nem tudja mit tegyen nem védem mert tény hogy baromságot csinált de ezzel tisztában van csak nem tudja hogy oldja meg és szerintem ebben kéne segiteni!!!!! Attól hogy elitélendő a dolog nem kell leugatni inkább ne írtatok volna semmit az is több lett volna (aki nem inge ne vegye magára) Szerintem senki sem tökéletes és az vessen a kérdezőre csak követ aki még nem hibázott életébe és tők mindegy hogy milyen hibát vétet. Saját magatokat minősítitek le megéri? Hisz egy idegen!!

Én nem tanácsot adok jól döntöttél hogy orvoshoz viszed mert ha terhes is akkor se biztos hogy a tied ha csak egy éjszaka volt kérj mindenképpen dns vizsgálatot igaz drága de így még azelött mielött megtudod hogy a tied-e ha valoban terhes. De szerintem nem az péntek van honnan tudja hogy hétfőn hányingere lesz ?! Ez érdekes??? Ha lehet addig a feleségednek ne mond el a botlásod amig a pici nincs meg. Azért ha van fejlemény írj! (akár privátban is)

Egy feleség és leendő anyuka

2009. okt. 23. 21:13
 40/68 anonim ***** válasza:
33%

Na látod! Nem is terhes! Örülj a babának, és máskor ne csinálj hülyeséget!

Megérdemelted ezt a kis leckét!

Nehogy eszedbe jusson tönkretenni a boldogságotokat azzal, hoyg ezt elmondod otthon, a kis kalandodat! Legyen ez tanulság, és ha furdall a lélek, viseld! Nehogy összetörd vele a feleséged szívét. A nőcske majd talál más balekot magának. Ne tarts vele kapcsolatot, nehogy kiderüljön a dolog. Fátylat reá, és legyél nagyon boldog kétszeres apuka!

Az aranylakodalom előtt semmiképp el ne áruld!

2009. okt. 23. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!