Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Terhes a feleségem és a szeretőm is?
A feleségemmel 15 éve élünk együtt.Van egy 6 éves lányunk Szerettünk volna még egy gyereket de nem akart összejönni.4 évig próbálkoztunk de hiába.Kissé el is hidegültünk egymástól.Megismerkedtem valakivel aki teherbe esett tőlem egy hete mondta meg.Tegnap pedig a feleségem mondta boldogan,hogy mégis összejött a baba.TUDOM,hogy tőlem van.
A szeretőm napok óta nyaggat,hogy mondjam el a nejemnek a szitut.És költözzek hozzá.Azt nem tudja,hogy a feleségem is terhes lett.
Adjatok tanácsot mit tegyek!
Ha baj van egy kapcsolatban a megoldás nem a másik ágyában van. ez a kifogás már elég közhelyes és undorító.
A szeretődnek is sok esze lehet, ha nem védekezik :D
feleséged szívja a legnagyobbat most.Meg a két megszülető gyerek. Aztán remélem lesz eszes és elhagy a francba és majd élvezheted gyümölcsét a tettednek.
Jól írta itt valaki, hogy itt nem te vagy döntéshelyzetben, hanem a nők. Veled csak történni fognak a dolgok.
Ami a legszemetebb ebben a szituban az az, hogy itt két gyermek élete forog kockán. Megsebzett nők hajlamosak lehetnek a gyereküket megölni, ha rájönnek egy ilyen durva helyzetre. Én a kicsik életét féltem.
Így járt egy barátom is. A felesége megsértődött. Valamiért a szeretője is. De a gyerekek aranyosak.
Elvált, és egyedül karácsonyozott.
na, ez csak ízelítő volt, mit fog mondani a két asszony!
Melyiket szereted? A másiknak mondd el, azt is hogy nem őt választod. Tudjon dönteni, kell-e úgyis a gyerek. Ha elveteti, a szeretettebbnek ne szólj semmit. Ha megtartaná, s te is, akkor el kell mondani sürgősen a másiknak.Nagyon sürgős! Tedd meg mielőbb. Előbb ki fogják adni a dühüket, s egy hét alatt döntenek.
Cselekedj azonnal, mert az abortusz egyre veszélyeseb,. Lehet hogy ami tíz nap múlva sima műtét, az húsz nap múlva elviszi, vagy örökre meddővé teszi.
Tehát a legfontosabb, hogy gyorsan cselekdj. Előbb mérgesek lesznek, adj pár napot, míg tud gondoljkodni.
Én a feleségemet választanám.
A múlt miatt a lány miatt, a nég yéve vágyot gyerkőc miatt.
Jó megoldás nincs. Ha aszerető elvetetné, nem kell otthon elmondani, viseld a súlyt a sírig!
Szemét vagy vagy sem, ez most nem lényeg. Emberéletről van szó, és nem az élet folyásáról, hanem élet/halálról. Fontos, hogy most ne a magad becsületén keseregj, hanem okosan határozottan és gyorsan lépj! Nem csak a gyerek az asszonyok élete i s kockán forog. Élete vagy halála, nem a boldogsága.
Bátran és felelősen! Rajta!
N etörődj a szidásokkal, ez most lényegtelen!
Az előző tanácsa nem működik. A szerető bosszúból tuti el fogja mondani a feleségnek, mi a helyzet, főleg ha úgy érzi, belekényszerítették egy abortuszba. Kihasználtnak, becsapottnak, a végén még megzsaroltnak is érezheti magát, ha a kérdező abortuszt javasol neki. Nem vagyunk egyformák, de egy ilyen tanácsra én anyatigrissé válnék, és nyakon ragadnám a kérdezőt, jogilag kicsikarva mindent, álljon helyt a gyerekéért, ha már megcsinálta, és fizessen meg azért, mert a halálát kívánta. És nyelje az összes következményt, ne menekülhessen a felelősség alól.
A kulcsfigura itt a feleség, ha jól látom. Ott a szitu gyenge pontja, hogy hajlandó lenne bosszúból megölni azt a szegény ártatlan gyereket. (Többek közt ezért vagyok én abszolút abortuszellenes). Mit tudnál tenni, hogy ez ne következzen be? Ki lehet húzni a helyzet tisztázását addig, amikor már nem lehet elvetetni? Nem ismerem a jogi szabályozást, mi indokolhatja 12 hét fölött az abortuszt. A szerető el tudja érni a feleségedet, ha nyomoz az elérhetőségeitek után?
A szertővel beszélj gyorsan! Nem is biztos, hogy tőled van a gyerek! Egy egy éjszakást nem neveznék szeretőnek!
Mondd, hogy nem vállalod a gyereket.Ha megszüli mégis, bizonyítania kell, hogy a tiéd, de te NEM akarod!
Fenyegesd meg, ha zavarni merészelné a családodat! Tudja hol laksz? Mi a neved?
Ha csak a számod tudja, veszítsd el most a SIM kártyádat!Le vele a wc-n!
Vag ynem jó, tördd össze, s az utcai csatornába! Különben lebux előbb-utóbb.
Ha egy egyéjszakás kaland után szülni akar, nem egész normális. Vagy csak gyereket akart, apát nem. Ebben az esetben mondjon le a veled szemben támasztott követeléseiről!
Legalább a 3. hónapig tartsd távol a feleségedtől!
És legközelebb ha ilyen van, húzzál gumit!
akkor irány egy nőgyogyász a "szeretővel",és ha tényleg terhes (erről bizonyosodj meg),akkor probáld meg rávenni egy abortuszra....
feleség elé meg térdencsuszva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!