Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Terhes a feleségem és a szeretőm is?
A feleségemmel 15 éve élünk együtt.Van egy 6 éves lányunk Szerettünk volna még egy gyereket de nem akart összejönni.4 évig próbálkoztunk de hiába.Kissé el is hidegültünk egymástól.Megismerkedtem valakivel aki teherbe esett tőlem egy hete mondta meg.Tegnap pedig a feleségem mondta boldogan,hogy mégis összejött a baba.TUDOM,hogy tőlem van.
A szeretőm napok óta nyaggat,hogy mondjam el a nejemnek a szitut.És költözzek hozzá.Azt nem tudja,hogy a feleségem is terhes lett.
Adjatok tanácsot mit tegyek!
Most őszintén,milyen egy undormány ocsmány alak vagy te?
Összeszámoltad már hány ember életét teszed tönkre keseríted meg csak mert egy gerinctelen férge vagy?
1)a meglévő gyerekedét
2)a feleségedét
3)a születendő gyerekedét
4)a szeretődét
5)a szeretőddel közös gyerekét.
Téged már nem is számollak,mert te minden rosszat megérdemelsz.Tükörbe bírsz nézni,hogy ennyi ártatlan embert teszel tönkre?És erről csakis egyedül te tehetsz!!!Nem a szeretőd,nem a feleséged,hanem te.
Ugyanis te mentél félre,te kerestél a feleséged mellett mást magadnak.Szerintem kíméld meg mindkét nőt és a gyerekeket is magadtól,költözz külön,és dolgozd ki a beledet is azért,hogy el tudd tartani őket mind!!!
De magadnak még egy szelet zsíros kenyér is legyen luxus.Rohadjon meg minden ilyen ocsmány féreg mint te!!!
Ja,és még mielőtt meggyanúsítanak,nem vagyok sem szerető,sem megcsalt feleség,sem elvált.
Boldogan élek a férjemmel és a 3 gyerekünkkel,és a férjem is mélyen elítéli az ilyen sz.rházi senkiket.
Ehhez nem kellett ész.
Provokatív kamukérdés. Jó szórakozást a válaszokhoz! :P
Ha igaz, lenne, az én tanácsom az, hogy kösd fel magad az első fára... Undorító féreg az ilyen, nem férfi. Kasztrálnám az összeset, aki megcsalja a feleségét...
Nem jellemzem inkább a férfiút, azt már megtették mások...
Magadban kell előbb tisztáznod a helyzetet, aztán a feleségeddel és utána a szeretőddel.
Elhidegülni egy feleségtől mert nehezebben jön össze a második gyerek, hülye kifogás. Egy ilyen élethelyzet még jobban össze kellett volna hozzon benneteket, közösen kellett volna harcolni azért a második babáért. Lehet, hogy eleve ingatag volt a kapcsolatotok, hogy amint egy nehézség támad, te más felé fordulsz. Ha esetleg a szeretőddel lennének problémák, keresnél még valakit?
Beszélned kell a feleségeddel, első sorban neki tartozol bocsánat kéréssel, bizonyára neki még nehezebb volt az elmúlt időszak, mint neked. Megsértetted mint feleséget, anyát, nőt! És a kislányodra nem gondoltál? Ha szereted a nejedet, egy gyermekkel is boldog család lehetettek volna.
Azért egyszer megírhatnád a sztori végét, kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Nem biztos, hogy kamu a kérdés. Ahol én lakom, ott is él egy házaspár, ötéves a feleségével közös kisfiuk, meg a szeretőjétől született lánya is. Ez a pasas a szeretőjével sosem élt együtt, ahogy robbant a bomba kicsit elköltözött a feleségétől, de ma már újra együtt élnek. A szeretőtől született kislány meg valahogy a feledés homályába került.
Különös szituba keveredtél, az már biztos, és minden valószínűség szerint neked egyáltalán nem kell azzal foglalkoznod, hogy hogyan is dönts. Majd a nők döntenek helyetted. Pl. a szeretőd kitálal a feleségednek, a feleséged ki fog dobni, (minden valószínűség szerint) de nincs semmi veszve, mert a szeretőd úgy fog tapadni rád, mint légy a cukrospapírra.
De egyébként most miért kérsz tanácsot tőlünk? Arról is kértél tanácsot, hogy legyen-e szeretőd?
Hát nem biztos,hogy kamu,van elég sok egyidős féltestvér.
Igen először utánna kellene nézni,hogy tényleg terhes-e a szeretőd,vagy csupán unja a szeretői státuszt.Kicsit furcsa,hogy terhes lett,neked meg mindjárt költözni kellene.Sok minden történhet kilenc hónap alatt.Azonkívűl kicsit túl sietős neki,mert elöszőr a vállás kellett volna intézni,aztán teherbeesni.Vajon miért siet ennyire?
Aztán beszélni a feleséggel,hogy tudjon róla,hogy megbotlottál.
Ha nem akarsz 10-15 évente félrelépni,mert elhidegültél,akkor talán itt az ideje,hogy végre felnőtt fejjel gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!