Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg a szüleim válni akarnak!?
Figyelt kérdés
Mi a fenét tegyek? :( Apám nem rég elvesztette az állását, Anya jól keres, de ha külön mennek apával mi lesz? :( Nagyon szomorú vagyok hogí beszéljem őket rá hogy együtt maradadjanak? 12/f2013. júl. 25. 16:53
1/7 anonim válasza:
Mond meg anyukádnak, hogy az eskü szövege jobban rosszban, betegségben szegénységben együtt lesz apukáddal, nem azt hogy csak jobban és gazdagságban lesz vele.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem házasok, de szerették egymást, 18 éves kapcsolat készül szétmenni :(
2013. júl. 25. 16:59
3/7 anonim válasza:
Ha nem házasok válni sem válhatnak.
4/7 anonim válasza:
Látom egyes válaszoló te is valami csalódott lúzer vagy, aki a nőkön vezeti le a feszültségét.
Kétlem, hogy az állásvesztés miatt hagyna ott egy 18 éves kapcsolatot az anyuka. Sokkal valószínűbb, hogy a férj nem véletlenül vesztette el az állását, hanem már jóideje folyó viselkedése miatt, amit otthon is ugyan úgy produkál, az anya pedig megelégelte.
Kérdező: Te még nem látod át ezeket a dolgokat, de ha külön akarnak válni, az azt jelenti, hogy gondjaik vannak egymással. Értelmetlen lenne rábeszélni őket, hogy maradjanak, ha csak szenvedés az egész.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem amiatt, anya nem olyan, hanem a csalában gyakran voltak veszekedések, és akkor elnézést, nem elválni, hanem külön menni.
2013. júl. 25. 17:05
6/7 anonim válasza:
Szerinted az jó lenne nézni, hogy boldogtalanok egymással, és miattad maradjanak együtt? Vagy esetleg eddig is miattad maradtak együtt, mert sajnos sokan vannak így, nem merik a gyereket kitenni egy válásnak, mert akkor mi lesz... Pedig ugyan úgy fognak szeretni, és azt látod majd, hogy boldogabbak lesznek. Nem kell rábeszélni őket, ha csak nem azt akarod, hogy boldogtalanok legyenek. Mert "boldogok", hogy vagy nekik, de együtt már nem tudnak élni, új élet kell nekik. Apukád talál majd állást, nem lesz egyedül, Te ott leszel neki. Tudom most rossz, de ne legyél szomorú, minden megoldódik, bízd ezt rájuk.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már kezd jó felé menni a dolog, mert nem veszekedtem több napja :)
2013. júl. 27. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!