Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjem el két gyermekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem el két gyermekkel az uj életet?

Figyelt kérdés
Hova forduljak segitségért ha nincs pénzem lakásom csak két gyönyörü gyermekem akiknek nyugodalmat szeretnék! a párom nem partner már nem szeretem nem áll meledtem sorolhatnám! mit tegyek? tanácsot kérnék.
2013. júl. 20. 20:20
1 2 3
 21/21 nyugalom válasza:

Hova jutott ez a világ. Hát mit ne mondjak kedves barátaim, ti ám tudtok vigasztalni. Én úgy fogalmaznák, hogy inkább öltök, és tiportok. Egy kétségbe esett anyuka esete, és ti támadjátok, rúgtok rajta. Ha segíteni nem tudsz, akkor hallgass de ölni ne ölj, mert az bűn.Van egy közmondás és ezt soha ne felejtsétek el. " Ma ő, holnap te "lehetel ilyen helyzetben. Sajnos ez az emberi társadalom nem építi az emberek jó létét, hanem gyilkolja, és ti még segítettek is neki."Ha kalács nincs a kezedbe, akkor a kalapácsot tedd le!!. Mindenből van kiút, minden rosszból a jót kell kihozni. Sajnos már a kapcsolatot nem tudtam fel venni ezzel a személlyel, mert zárolta az oldalát, ezekért a támadó segítségnyújtásért amit tőletek kapott, és érthető is. Szégyen foltjai vagytok a szánalomban.Kívánom semelyikőtök ne kerüljön ilyen nehézségekbe mint ez a szegény anyuka.

Üdvözlettel: nyugalom

2013. júl. 24. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!