Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjem el két gyermekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem el két gyermekkel az uj életet?

Figyelt kérdés
Hova forduljak segitségért ha nincs pénzem lakásom csak két gyönyörü gyermekem akiknek nyugodalmat szeretnék! a párom nem partner már nem szeretem nem áll meledtem sorolhatnám! mit tegyek? tanácsot kérnék.
2013. júl. 20. 20:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Én épp most maradtam egyedül 1 gyerekkel de ez is elég rossz így...

A szüleim segítenek ahogy tudnak.Neked nincs senki aki tudna támogatni?!

2013. júl. 20. 20:25
 2/21 anonim ***** válasza:
39%
Hát ezen nem utólag kellene elkezdeni gondolkodni. Miért nem képesek a nők gyerekvállalás előtt megteremteni maguknak az alapokat, hova rohantok a szüléssel?
2013. júl. 20. 20:27
 3/21 A kérdező kommentje:

nincs senki ha baj van hátatforditot anyám apu már nem él! az elhatärózásmegvan csak nem tudom merre induljak! P

2. nem hittem hogy igy alakul de ez van ugy gondolom nem itélkezni kfll. de leirni mindent regény lenne

2013. júl. 20. 20:33
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

Munka, albérlet, gyerektartás, aztán éldegéltek. Igazából mi a kérdés?

Mennyit keresel, hol éltek? A gyerekek mennyi idősek?

2013. júl. 20. 20:41
 5/21 anonim ***** válasza:
64%

Milyen végzettséged van, hány éves vagy?

Eddig miből tartottad fenn magad?

Mennyi idősek a gyerekek?

2013. júl. 20. 20:42
 6/21 anonim ***** válasza:
53%

Munkád van? Kapsz családit ! Keress albérletet vgay önkormányzati bérlakást. Első lépésnek ez elég....azért ehhez nem kell sok ész.

Kaphatsz egyedülállóként gyermekvédelmi támogatást szociális segélyt ezekért az önkormányzatnál kell igényelni....

2013. júl. 20. 20:43
 7/21 anonim ***** válasza:
39%
Kedves 2-es. Ha mindenki csak arra várna, hogy saját lakás (tehermentes) legyen meg kész egzisztenciája, akkor kihalna a magyar nép. Természetesen nem azt mondom, hogy szüljön mindenki a semmire 5-6 gyereket, de sok nő nem tudna szülni soha, ha ezeket a feltételeket akarnál előtte teljesíteni. Kérdező: anyaotthont keress fel, ha jól tudom, oda tudsz menni.
2013. júl. 20. 20:46
 8/21 anonim ***** válasza:
54%
Nem derül ki, hogy mennyi idősek a gyerekek, de anyaotthonba szerintem csak csecsemőkorú gyerekkel lehet menni.
2013. júl. 20. 20:48
 9/21 A kérdező kommentje:
gyesen vagyok az egyik 10honapos a másik 2 éves jövöre 3 lesz nehet óviba! fodrász vagyok köszönöm az eddigi válasyokat
2013. júl. 20. 21:15
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
A kisebbik bölcsibe, te meg vissza dolgozni. Ilyen egyszerű.
2013. júl. 20. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!