Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim el fognak válni nem soká, házat el akarják adni (20-25 millió kb) úgy tervezik hogy fele fele. Szóval 10-12 millióért akarnak 2 külön házat venni. Többi lent?
Anyukámmal fogok menni valószínű de nem akarok lentebb adni ebből az életszínvonalból amiben most élünk. Nem olyan nagy de egy rosszabb ház jönne ki ennyi pénzből csak :( viszont ha közösen vennének házat vehetnénk egy szépet, Pest megyében és élhetnénk normálisan. Tudom furán hangzik de szegények lennénk ha elválnának egymástól és azt nem akarom. Tudom, hogy önzőség emiatt együtt tartani őket :(
De szeretnék továbbra is normális életet. Gonosz vagyok ha emiatt tartom össze őket? Felőlem elválhatnának, legalább nem lenne annyi veszekedés.
Mi is így voltunk a két tesómmal, amikor váltak a szüleink. Kb kihisztiztük, hogy maradhassunk a nagy házunkban és ne kelljen panelba mennünk. Kár volt, semmi nem lett jobb azért, mert ott maradtunk. Sőt! Azóta ott a gond, hogy nem tudjuk eladni a házat. Albérlőknek is kiadtuk, akik nem fizettek, csak tönkretettek mindent. Járhatunk füvet nyírni, közben meg szétesik a ház, mert nem használjuk. Már felnőttük és külön élünk. Kár volt azért a pár év kényelemért. Bárcsak eladtuk volna akkor!
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!