Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szüleim el fognak válni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim el fognak válni nem soká, házat el akarják adni (20-25 millió kb) úgy tervezik hogy fele fele. Szóval 10-12 millióért akarnak 2 külön házat venni. Többi lent?

Figyelt kérdés

Anyukámmal fogok menni valószínű de nem akarok lentebb adni ebből az életszínvonalból amiben most élünk. Nem olyan nagy de egy rosszabb ház jönne ki ennyi pénzből csak :( viszont ha közösen vennének házat vehetnénk egy szépet, Pest megyében és élhetnénk normálisan. Tudom furán hangzik de szegények lennénk ha elválnának egymástól és azt nem akarom. Tudom, hogy önzőség emiatt együtt tartani őket :(

De szeretnék továbbra is normális életet. Gonosz vagyok ha emiatt tartom össze őket? Felőlem elválhatnának, legalább nem lenne annyi veszekedés.

2013. júl. 15. 12:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy hogy ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal? A szüleid nem azért akarnak elválni és eladni a lakást hogy utána közösen vegyenek egy újat!!!! Ők külön utakon akarnak járni mert már nem tudnak együtt élni! És meg is értem édesanyád ha apádnak alkoholproblémái vannak és nem változtatott rajta.
2013. júl. 15. 13:37
 22/26 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a dolgokkal képzeld el, agyvérzésre szerinted ihat már apám? Hát megmondom, hogy már nem iszik szóval szerintem ezt kilőhetjük a problémák közül. A szomszédok miatt van minden, nélkülük megnézném hogy élnek, szerintem menne nekik normálisan. 18 vagyok amúgy
2013. júl. 15. 13:45
 23/26 A kérdező kommentje:
Jó mind1 nem is tudom miért kérdezősködök itt.
2013. júl. 15. 13:46
 24/26 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk a két tesómmal, amikor váltak a szüleink. Kb kihisztiztük, hogy maradhassunk a nagy házunkban és ne kelljen panelba mennünk. Kár volt, semmi nem lett jobb azért, mert ott maradtunk. Sőt! Azóta ott a gond, hogy nem tudjuk eladni a házat. Albérlőknek is kiadtuk, akik nem fizettek, csak tönkretettek mindent. Járhatunk füvet nyírni, közben meg szétesik a ház, mert nem használjuk. Már felnőttük és külön élünk. Kár volt azért a pár év kényelemért. Bárcsak eladtuk volna akkor!

21/l

2013. júl. 15. 14:02
 25/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :( szar egy helyzet
2013. júl. 15. 14:03
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen felnőttnek érzed magadat, ez alapvetően az ő dolguk. Szerintem az jogos lenne, ha nekik jutna eszükbe együtt maradni a gyerekeikért, hogy ne kelljen durván alább adni. Ha te érvelsz ezzel, akkor ne csodálkozz, ha az emberek lenéznek emiatt. Annak ellenére, hogy csak őszinte vagy és te találtál egy megoldást a realitás talaján. A dolog viszont nem ilyen egyszerű, mert nem robotokról van szó, hanem emberekről.
2013. júl. 16. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!