Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szüleim el fognak válni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim el fognak válni nem soká, házat el akarják adni (20-25 millió kb) úgy tervezik hogy fele fele. Szóval 10-12 millióért akarnak 2 külön házat venni. Többi lent?

Figyelt kérdés

Anyukámmal fogok menni valószínű de nem akarok lentebb adni ebből az életszínvonalból amiben most élünk. Nem olyan nagy de egy rosszabb ház jönne ki ennyi pénzből csak :( viszont ha közösen vennének házat vehetnénk egy szépet, Pest megyében és élhetnénk normálisan. Tudom furán hangzik de szegények lennénk ha elválnának egymástól és azt nem akarom. Tudom, hogy önzőség emiatt együtt tartani őket :(

De szeretnék továbbra is normális életet. Gonosz vagyok ha emiatt tartom össze őket? Felőlem elválhatnának, legalább nem lenne annyi veszekedés.

2013. júl. 15. 12:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan egyszerű eljutni a válásig. Ha komolyan eljutottak idáig, akkor már nem segítene rajtuk a környezetváltozás.
2013. júl. 15. 12:43
 12/26 A kérdező kommentje:
De apa alig tud járni agyvérzés miatt, most akkor hagyjuk hogy költözzön külön, egyedül? Nem tudom, hogy tartaná fent magát :(
2013. júl. 15. 12:45
 13/26 anonim ***** válasza:
19%

"Azért sem akarom, hogy elváljanak mivel fater nemrég agyvérzést kapott és nem engedném hogy egyedül lakjon"

- anyukáddal ezt beszéld meg- ha van szíve, akkor figyel rád..

1 házat eladni - nehéz. Abból 2 házat venni, ami kb fele-fele olyan értékű- lehetetlen. A kisebb házak/lakások fajlagosan drágábbak (tehát 1 m2 ára nagyobb, mint a nag házé/lakásé) Nagyon sokkal értéktelenebbekbe költözhetnétek.

"de szegények lennénk ha elválnának egymástól " - nem csak anyagilag, morálisan is sokkal szegényebbek lennétek - egy ilyen betegség után meg kell érezni, mi a feladat.

2013. júl. 15. 12:45
 14/26 A kérdező kommentje:
Elválhatnak de azért jó lenne ha együtt maradna a család. Még ha csak apa miatt is
2013. júl. 15. 12:53
 15/26 A kérdező kommentje:
Szerintem fater is érzi, hogy egyedül nem boldogulna
2013. júl. 15. 12:53
 16/26 anonim ***** válasza:

És csak szerintük ér ennyit a házuk? Mert ha nem egy jelenlegi ingatlanviszonyokban járatos emberke mondta, akkor azt kell mondjam, álmodozni szabad.

Vészesen lezuhantak az ingatlanárak, egy ismerősöm panellakása 3 milliót értéktelenedett 5 évvel ezelőtthöz viszonyítva. (9-ből lett 6)

2013. júl. 15. 12:58
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem szakértő mondta, de jó környéken van, üdülő részén a városnak. Pár évvel ezelőtt kaptunk 28 milliós ajánlatot de nem fogadtuk el (akkor még nem volt ilyen a helyzet). 20 at csak ér most de remélem 25-t is. Amúgy Miskolctapolcán lakunk
2013. júl. 15. 13:00
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

Számomra itt már nem is csak az önzés a kérdés.

Bár nem tudom, mi a konfliktus oka, de azért - még hogyha ez jelen esetben nem így van - az elég gyakori, hogy az agyvérzéses házastárs valamiért egyszer csak már nem kell...

2013. júl. 15. 13:01
 19/26 A kérdező kommentje:
alkoholizmus....emiatt következett be az agyvérzés is. Ez volt a kezdetei oka a konfliktusoknak
2013. júl. 15. 13:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerinted ha papíron elválnak, de együtt maradnak, akkor mi fog változni?
2013. júl. 15. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!