Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy működik válásnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik válásnál a kényszerárverés?

Figyelt kérdés
Ha az ingatlan fel van becsültetve 18millióra és az egyik fél elköltözne (úgy, hogy cserébe 8 millió ftot kér), de nem tudnak megegyezni abban, hogy a 8 milliót kifizesse az egyik fél a másiknak? És kényszerárveréssel fenyegetőzik ilyenkor a kevesebbet fizetni akaró fél...

2012. ápr. 15. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

árverés és lehet, hogy csak 10 milla jön be,aminek a fele 5.

Keress vevőt akkor kivéded az árverést

2012. ápr. 15. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
De ilyenkor nem lehet valami jogi útra terelni a dolgot? Tehát, hogy legyen valami realitása az egésznek (ha a ház szakértő szerint 18milliót ér), hogy az egyik fél azért megközelítőleg megkapja a felét a reális árnak? (mert ugye a tulajdonrész 50%a az övé).
2012. ápr. 15. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:

lehet, hogy 18 millióra van értékelve, de annyit ér amennyiért ma el lehet adni.

(ahogy ha más eladja a házát, ő se lobogtathatja a papírt, hogy 20millát ér, ha csak 15-öt akarnak fizeni a vevők)

a valós értékének a felét kell kifizetnie, nem egy elméleti érték felét.

2012. ápr. 15. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Aham, ezek szerint azt szeretnéd, ha a 18 millásra becsült házad elárverezik, de csak 1O jön be,akkor is megkapd a 9-et?? A másik meg maradjon 1-gyel? :-D

Hála istennek ilyen nincs, legalábbis nagyon remélem.

2012. ápr. 21. 04:02
 5/5 A kérdező kommentje:
döncike! Pont, hogy nem ezt szeretném! Szerintem érthető volt a kérdés amit feltettem. A házunkat 18millióra becsülték. Én szeretnék 50-50 arányban megegyezni ami a jelenlegi helyzetben 7,5-8millió körül lenne (mindkét fél számára). Viszont maximum 7 milliót akar fizetni (úgy, hogy akkor ő a fizetés után megtartja a házat) ha pedig ez nekem nem felel meg akkor mehet a kényszerárverés (részéről)... Ezért kérdeztem.
2012. ápr. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!