Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legkorrektebb módon elválni?
a férjemtől szeretnék elválni.
nem akarok többet vele lenni,nem a gyerekektől szakítanám el,akkor látja amikor akarja,de nem ez a fontos.
csak tőlem legyen távol.
szeretném összepakolni a holmiját,és kérni hogy menjen el.
1 hónapon belül a többi holmiját is kellene hogy vigye.
erre kérném,nem akarok veszekedni szépen el akarok válni.
a ház az enyém (örökségem)
tudom hogy nincs hova mennie,vagyis van rokonsága(tesó,apja)
nagyon szemét vagyok vagy KELL HATÁRIDŐ hogy elköltözhessen?
délután hazajön és el akarom küldeni..
segítsetek légyszíves hogy csináljam..
mindenképp válunk,
Tehát ő még azt sem tudja, hogy válni akarsz, nem sejt semmit. Amikor meg hazajön, közölni akarod vele, hogy azonnali hatállyal költözzön el.
És mindezt egy pletyka miatt, mert hogy elment csajokat stírőlni...meg ki tudja mi volt még?
Figyelj, szerintem ha hazajön, ültesd le, beszélj vele, és ha igaz a pletyka, akkor adj neki egy hetet, hogy költözzön el.
Utolsó: ez csak a ráadás. Ha tudnál olvasni: iszik, szórakozik, nem törődik a családjával. Szerintem ez épp elég válóok. Ha valakinek családja van, az foglalkozzon is velük, mert a család felelősség is, nemcsak szórakozás.
Kérdező, szerintem szerezz egy jó ügyvédet, nehogy a válás során elvegyen tőled mindent.
úgy tűnik egy-két okostojás nem tud olvasni
A HÁZ AZ ENYÉM,NINCS ADÓSSÁG NINCS SEMMI VAGYON
neki semminek nem jár a fele mit nem lehet ezen érteni?
a megcsalást pedig bevallotta,a többit pedig mesélték és én is láttam feltöltött bulifotókon.
és apának meg nem igazán nevezhető,a gyerekekkel sem törődik ,azt hittem jó apa lesz,tévedtem
és igen,tervezett gyerekek voltak,mielőtt valaki azt írná rá tukmáltam őket.
és nem is ez a kérdés,csak hogy hogy járjak el.
köszönöm aki értelmesen válaszolt,mind nagyon hasznos volt.
"neki semminek nem jár a fele mit nem lehet ezen érteni?"
Házasság alatt vagyonközösségben éltek így ha házasság alatt a te lakásodban mondjuk 500 ezeréét ablakot cseréltetettek akkor válás után ennek a fel jár neki.
amit ő vett a saját pénzén az a hűtő volt,de azt is részletre vettük,2 évig törlesztettük,és én is fizettem bele,
semmi másunk nincs,semminek nem vette a felét semminek de semminek,
a hűtőt vigye ha akarja,legyen boldog vele.
más vagyon nincsen,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!