Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legkorrektebb módon elválni?
a férjemtől szeretnék elválni.
nem akarok többet vele lenni,nem a gyerekektől szakítanám el,akkor látja amikor akarja,de nem ez a fontos.
csak tőlem legyen távol.
szeretném összepakolni a holmiját,és kérni hogy menjen el.
1 hónapon belül a többi holmiját is kellene hogy vigye.
erre kérném,nem akarok veszekedni szépen el akarok válni.
a ház az enyém (örökségem)
tudom hogy nincs hova mennie,vagyis van rokonsága(tesó,apja)
nagyon szemét vagyok vagy KELL HATÁRIDŐ hogy elköltözhessen?
délután hazajön és el akarom küldeni..
segítsetek légyszíves hogy csináljam..
mindenképp válunk,
ha övé lenne a ház könnyebb lenne már elköltöztem volna a gyerekekkel.de mivel az enyém,vagyis a szüleimé volt,
nyílván nem én fogok elmenni
#9 nem kötelezheti rá???
A Kérdező nem döntheti el, hogy ki (ne) lakjon a saját házában?
Attól, hogy a pasi férje, még nem jogosítja fel arra, hogy úgy lakjon a Kérdezőnél, hogy ő nem egyezik bele.
a minap tudtam meg mástól hogy míg én bent voltam a kórházban szülés után ő addig a haverokkal ment
csajokat stírölni..és még sok egyebet tudtam meg..
köszi..
nem értem az előző oldalról az egyik válaszolót
miért én volnék szemét nő???????
igen a zárcsere muszáj lesz,különben hazajönne míg mi nem vagyunk itthon
talán meg tudunk egyezni az 1 hétben,
és szerintem eléggé rendes vagyok hogy ezek után még kap
ennyi időt hogy elmenjen
akkor nem dobom ki hanem megbeszélem vele a költözés időpontját..
hogy hogy magán laksértés?
nem cserélhetem le a zárat?
akkor állandóan hazajárkálna ha nem vagyunk otthon,..
Szerintem nyugodtan cseréld le... ha albérlőről lenne szó, akkor nem tehetnéd meg, mert ő lenne birtokban, (a birtokjog erősebb a tulajdonjognál...vicc) de itt nem erről van szó.
Az meg, hogy állandóra be van jelentve, semmit nem jelent, el kell menni az önkormányzathoz és kényszerkijelentést kérni.
Tehát konkrétan egy pletyka miatt akarod hajlélktalanná tenni a gyerekeid apját. Klassz.
Majd ne lepődj meg, ha a válóper során követeli az ingatlan értéknövekedésének a felét, a felújítások felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!