Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ésszel elválni? Vannak itt akik észből váltak, nem szívből? Lehet egyáltalán elválni szerelemmel?
"Nem tudom mikor estem át ezen a határon,hogy mindent kibírok Mellette"
Az már régen rossz ha mindent kibírsz mellette. Minden normális ember számára vannak határok amit senki nem léphet át következmények nélkül. Plusz neked erről szól egy párkapcsolat hogy eltűrj neki mindent? Mert ha ő csinálja a hülyeségeket te meg tűrsz az minden csak nem egyenlő kapcsolat.
"Én egyszer letettem Mellette a voksomat és úgy látszik semmi,de semmi nem tud ebből kizökkenteni."
Ami jó dolog is lenne ha az elköteleződés számodra nem a másik hülyeségeinek eltűrését jelentené bármi történjék is. Viszont itt ez a helyzet, tehát azt mondom társfüggő vagy. Azért visszakozol mindig mert félsz egyedülállóként élni, és mivel mindent eltűrsz a párod pedig látja ezt így már egyáltalán nem vesz téged komolyan. Nem tisztel téged, ez pedig azért van mert hagytad hogy eddig fajuljon a dolog.
Csak olyan párkapcsolat mellett érdemes elköteleződni amiről ha beszélned kell nem az jut eszedbe először hogy "mindent kibírok Mellette", hanem az hogy "nincs mit kibírni mert ő nem hoz engem olyan helyzetbe".
Utánanéztem a könyvnek és felkeltette az érdeklődésem,írtam is az itteni könyvtárnak e-mailt,hogy megvan-e.Köszönöm.
Mindenkinek köszi,hogy próbáltok segíteni!
Nem képel fel naponta,ha ilyen jellegű információra vagy kíváncsi,megkérdezed normális hangvételben,mert azt hiszem Én is úgy beszéltem "Hozzád"-Mindenkihez.Nem szeretném az Élettörténetünket leírni,meg belemenni a részletekbe,mert hosszúra sem szeretném és Senkit traktálni sem,csupán ezt a szerelem érzésével való válást szerettem volna kitárgyalni.
Egyébként a határai nyilván Mindenkinek egyéniek,tehát van aki kevesebbért is válik,van aki a többszöröséért sem,ezért is a konkrét cselekmény kibeszélése eléggé relatív lenne.Nagyon nehéz helyzetben vagyok egy nagyon nagy döntés előtt/közben,kérlek mellőzd ezt a "jó szenvedést" jellegű hangvételt.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!