Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ésszel elválni? Vannak itt akik észből váltak, nem szívből? Lehet egyáltalán elválni szerelemmel?
Én szerettem a férjemet, de amikor kirúgták, és nem is keresett másik munkát, kiábrándultam belőle. Egyszerűen szabályosan a hányinger kerülgetett, amikor minden nap arra mentem haza, hogy egy szál kukiban ül a TV előtt, körülötte a mocsok, a konyha úszik, és akkor megkérdezi, hoztam-e haza sört...
Szerettem, de nem bírtam tovább, és nem akartam tovább eltartani. A pénztelenség is irritált.
Nincsenek önértékelési problémáim ez biztos.:) Attól,mert elkötelezett vagyok és nem híve a mai társadalom felfogásának miszerint,ha valami rossz ki kell cserélni egy újra,nem pedig küzdeni érte és megjavítani,attól még egy egészséges önképpel megáldott ember vagyok,aki mégcsak nem is társfüggő,:)mert ez szokott lenni a következő gondolat erre a mentalitásra amilyen Én vagyok.:)
Köszi Mindenkinek,hogy válaszolt!
Érdekes, hogy állandóan védekezel...
Szerintem nem kellnekked elválni, ez amiben vagy pont neked lett kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!