Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet ésszel elválni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ésszel elválni? Vannak itt akik észből váltak, nem szívből? Lehet egyáltalán elválni szerelemmel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem túl erős elköteleződéssel vagyok a Párom iránt. Én egyszer letettem Mellette a voksomat és úgy látszik semmi,de semmi nem tud ebből kizökkenteni. Az évek alatt rengetegszer gondoltam azt,amit most is,hogy ha még egyszer ezt és ezt megteszi vége,de ez nem történt meg.Nem tudom mikor estem át ezen a határon,hogy mindent kibírok Mellette és azt sem tudom mennyire határtalan ez,csak annak érzem.
2013. jún. 16. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Én szerettem a férjemet, de amikor kirúgták, és nem is keresett másik munkát, kiábrándultam belőle. Egyszerűen szabályosan a hányinger kerülgetett, amikor minden nap arra mentem haza, hogy egy szál kukiban ül a TV előtt, körülötte a mocsok, a konyha úszik, és akkor megkérdezi, hoztam-e haza sört...

Szerettem, de nem bírtam tovább, és nem akartam tovább eltartani. A pénztelenség is irritált.

2013. jún. 21. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
ha mindent kibírsz, vagyis elviselsz tőle, akkor önértékelési problémáid lehetnek. nem tartod magad elég jónak, és nincs önbizalmad kilépni 1 rossz házasságból. nem tudom hány éves vagy, de az élet túl rövid ahhoz, hogy elpazaroljuk az éveket 1 olyan emberre aki nem érdemel meg minket.
2013. jún. 21. 19:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Nincsenek önértékelési problémáim ez biztos.:) Attól,mert elkötelezett vagyok és nem híve a mai társadalom felfogásának miszerint,ha valami rossz ki kell cserélni egy újra,nem pedig küzdeni érte és megjavítani,attól még egy egészséges önképpel megáldott ember vagyok,aki mégcsak nem is társfüggő,:)mert ez szokott lenni a következő gondolat erre a mentalitásra amilyen Én vagyok.:)

Köszi Mindenkinek,hogy válaszolt!

2013. jún. 21. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy állandóan védekezel...

Szerintem nem kellnekked elválni, ez amiben vagy pont neked lett kitalálva.

2013. jún. 21. 21:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Gondolom ezt egy másik kérdéshez szántad,mert itt átnéztem a kommentjeimet,hogy valóban úgy jön-e le valami,hogy védekezem,ráadásul "állandóan" de ennek 1 nyomát sem találtam.:)
2013. jún. 21. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Na nekem az alkohol iránti utálatom sokkal de sokkal erősebb volt, mint az iránta érzett szeretetem. Pedig nagyon szerettem a férjemet.
2013. aug. 11. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!