Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti melyiket választanátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyiket választanátok, ha ilyen helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok. van egy 7 hónapos kisfiúnk, és már a baba születése előtt kezdődtek a problémáink, mostanra pedig már annyira rossz a kapcsolatunk, hogy felőröl minket, de főleg engem. Nincs olyan nap, hogy ne sírnék, folyamatos lelki terrorban érzem magam...nem részletezem, lényeg, hogy iszonyatosan szenvedek már ebben a kapcsolatban. El szeretnék költözni. Már többször gondoltam rá, mondtam is neki, hogyha így megy, megyünk, de sosem léptem a tettek mezejére. Most viszont úgy érzem, muszáj megtennem, mert tönkre fogok menni. 25 éves vagyok.

A dilemma tárgya: elköltöztünk egy éve vidékre, mert a férjem itt kapott munkát. Minden barátom, családom Budapesten van, itt senkim nincs az ég világon. Viszont kaptam szeptembertől egy nagyon jó munkát jó fizetéssel, amit tudnék csinálni a baba mellett is. Budapesten erre kilátásom sincs. Ti mit tennétek? Ebben a városban költöznétek külön úgy, hogy senkire nem számíthattok, az egyetlen ismerősötök a volt férjetek, vagy visszamennétek oda, ahol van segítség, támasz, barátok, család, de egyedül vagytok a babával, max. valami kényszermunkát találhatnátok a gyerek meg mehetne korán bölcsibe, hogy megéljünk...

Attól félek, ha úgy döntök, itt maradunk, megint meggyőz majd, hogy minek költözzek el. Félek az egésztől, de tudom, hogy meg kell lépnem. Ti mit tennétek? Örülnék pár véleménynek, a rosszindulatúak kíméljenek, így is eléggé padlón vagyok. Köszönöm

2013. júl. 3. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
először különköltöznék és elvállalnám a munkát a helyedben, és gyüjteném a pénzt, hogy később menjek Pestre :)
2013. júl. 3. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogyha most külön mentek, és maradsz vidéken, akkor a válás és gyerekelhelyezés után már nem biztos, hogy csak úgy Pestre költözhetsz a gyermekkel, de lehet, hogy már most sem, hiszen az apának is vannak jogai.
2013. júl. 4. 08:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Az Apa belemenne. Tegnap beszéltünk. Azt mondta, hogy támogat abban, ami nekem a legjobb, ha így döntök, de természetesen marasztalni akar.
2013. júl. 4. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Probaljatok helyre hozni.. Mi a ferjemmel hasonlo cipoben jartunk. Elkezdtunk 3-an kirandulgatni, nagyokat setalni az elso 2-3 alk kudarcba fulladt, de aztan minden helyre allt.. Mi kapcsolatunk 10eves gyerkoc 4 eves... Felfedeztuk ujra egymast... Este haza jott a munkabol meglepivel vartam (panel-erkely :) 2boros pohar egy uveg bor gyertyak.... Irni se kell mi lett a vege :)))) szoval csak akarni kell... En ertelek Teged es a parodat is... Nehez idoszakon vagytok tul... De egy pasi konnyen begubozik ha a no nem veszi a kezebe a dolgokat akkor annak valas a vege :( velunk is majd nem ez lett.. Drukkolok h sikeruljon.. Ha elmentek akkor annak vege is... Kitartast es sok turelmet( mert az kell am) egykor szerettetek egymast nagyon miert muljon ez igy el??? Hajra!!! Meg ma lepd meg :)
2013. júl. 4. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ma kétszer is semmiség miatt úgy nekemjött, leidiótázott, olyan hangnemben beszélt, amit nem viselhetek el...egy órán keresztül bőgtem, a gyereket alig tudtam ellátni, ő meg utána megint jött mintha semmi nem történt volna, vigyorgott azon, hogy most mit vagy megsértődve, aztán folytatódott, hogy hisztis vagyok...és ezt mindennap eljátsszuk valamivel."

Az előző válaszadó helyreállítási ötletei miatt szertnék néhány gondolatot írni:

A kérdező itt fogalmazta meg az egyik lényeges problémát. Ez a viselkedés "megengedhetetlen", és ismétlődésre hajlamos. Ideig óráig, ilyen-olyan praktikákkal lehet, hogy minden szép lenne, jó lenne, de hosszú hónapok lelki terrorja után megalázva a továbbiakban nem maradnék egy ilyen minősíthetelenül lelki beteg emberrel. Már csak a gyermekem érdekében sem! A személyiségvonásai-gondolom-korábban is ilyenek voltak, és ez nem fog megváltozni soha! Ha mégis reménykednénk, akkor az ördögi körbe vezet.

Tiszteletben tartom ugyanakkor mások véleményét, helyzetét.

2013. júl. 4. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Olvastam, de a kapcsolat elejen nyilvan nem ilyen volt... Magambol kiindulva mar akkor hagytam volna... Vmi kivaltotta... Ok-okozat es azt kell "kezelni"
2013. júl. 4. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
14-16 vagyok ismet. En is tiszteletben tartom mas velemenyet :)
2013. júl. 4. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!