Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek válás után lehet még barátság az elváltak között?
Lehetne de minek? Mindkét félt feltehetőleg már boldogítja más az ágyba.
Ez a barátság fogalom a sztárok körében ismeretes, mert sokuk akarva akaratlanul találkozik az volt férjével feleségével, így nekik a média miatt is jópofát kell vágni
21/F
hát talán ha gyerek van, de akkor sem feltétlen lennék a volt férjem barátja... nem tudnék egy olyan emberre barátként nézni akivel szexeltem, és szerettem valamikor ( merthát ugye ezért házasodnak az emberek, jóesetben)
első válaszoló az már nem barátság ha szexelnek is a szexhez is kell valamiféle vonzalom... szerintem teljesen barátok sose lesznek, valamelyik mindig akar majd valamit a másiktól, ezért tartja vele a kapcsolatot
Lehet, erre én is jó példa vagyok :)
Azért váltunk, mert hiába tettünk meg mindent, hiába tartjuk kölcsönösen nagyon értékes embernek a másikat, be kellett látnunk, hogy nem illünk össze. Nagyon szerettünk volna gyereket, és ez hozta ki a dolgot, minél többet beszélgettünk róla, annál inkább nyilvánvalóvá vált, hogy nem lenne jó ötlet.
Így végül váltunk.
Hamar kiderült, hogy egyébként túl mély érzelmeket sem táplálunk egymás iránt, mert különösebb nehézség nélkül túltettük magunkat rajta. Azóta a kapcsolatunk nagyjából ugyanolyan, megbeszéljük a munkahelyi dolgokat, néha eljárunk együtt szórakozni, csak nem élünk együtt. De időnként szexelni is szoktunk. Egyszerű és kézenfekvő :)
Emellett például randitippeket is adunk a másiknak, hiszen annyira ismerjük egymást, ahogy senki más.
Én örülök neki, hogy így alakult a dolog. Azt még nem tudom, hogy ha valamelyikünk újra kapcsolatba kezd, akkor mi lesz, de idejében kiderül. Nyilván szexelni onnantól nem fogunk, illetve tartós kapcsolat esetén idővel az új partnerrel közelebb kerülünk egymáshoz. De addig is így tökéletes.
Utolso ez beteg dolog
Ne haragudj de ez olyan amig nincs lo jo a szamar is.
Igen, de miért lenne beteg? Azért, mert a jövőnket nem együtt képzeljük el, miért ne segíthetnénk egymást?
Vagy a szexszel van gond? Miért? Így van normális, kielégítő, kiegyensúlyozott szexuális életünk, nem kell sem kielégületlenül tengődnünk, sem alkalmi partnereket (és velük ki tudja, milyen betegségeket) felszednünk.
Tényleg érdekelne, hogy ez mitől beteg dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!