Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Segítség, bajban vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, bajban vagyok?

Figyelt kérdés
úgy néz ki,h.szétmegyünk párommal.Ha egyedül maradnék egy 1éves picivel,milyen munkát vállalhatnék vagy milyen anyagi támogatást kapnék!Nagyon kevés lenne a pénz,amiből élnünk kellene és én csak őt nézem,féltem.
2013. jún. 24. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedülálló vagy, akkor neked jár a családi pótlék, és az exedtöl gyerektartás.

Keress munkát, a kicsit add bölcsödébe, akkor több lesz a pénzed.

2013. jún. 24. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Bölcsi, munkakeresés, és az apukától pedig gyerektartás.
2013. jún. 24. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Végzettséged el megfelelő munkát tudnak vállalni, ha felvesznek. A gyedet le kell mondani, GYES mellett het 30 órát dolgozhatsz. Segély nem jár, rendszeres gyermekvedelmit igenyelhetsz, ez ingyenes intezmenyi elhelyezés es étkezés a kicsibek - ha felveszik bölcsibe. Gyermekelhelyezes utan tartasdij a gyereknek.
2013. jún. 24. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!