Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom de szerintem bajban vagyok, mit tegyek?
a szüleim elváltak 9 éve , 15 éves lány vagyok . a szüleim mindig veszekednek még mai napig is , és már idegösszeroppanást kaptam töllük , egy idegroncs vagyok . minden nap kell halgassam , hogy hogyan hordják le egymást a másik háta mögött . amikor anya mondja állandóan azt mondja milyen semmirekellő apám van és nem ad meg neünk semmit sem . amikor apa magyaráz nekem meg állandóan azt mondja hogy anyám sem ad meg nekem semmit sem ... meg még sorolhatnám .
holnap megy el külföldre dolgozni anya és ma feljött apa is és megint veszekedtek , én meg rájuk orditottam hogy fejezzék már be mert elegem van belőllük mert egyik sem jobb a másiknál .
apa erre elment és anyám nekem állt hogy ő nem jobb apámnál és hogy ezt érdemli töllem , mert " ő nemvelt fel" nem is ő nevelt fel . és azt mondta nekem hogy legszivesebben letgadná hogy a lánya vagyok , és hogy menjek és költözzek apámhoz , de helyesbitett hogy nem , mert apám költözik fel ide ( mivel anya elmegy ). egész végig sirtam .
A szüleid primitívek.
igazából te vagy ott az egyetlen aki nem dobál sárral. Felnőttebb vagy bármelyiküknél. Ha egyik szülőd kimegy dolgozni nem fognak veszekedni. Ha az otthonmaradt fél el kezdi szidni a másikat, egyszerűen mondd azt, hogy te erre nem vagy kíváncsi. Ha lehet menj sétálj 10 percet, addig mindenki lehiggad.
Mert primitívek. Akkor ha ennyire nincsenek rád tekintettel, mást nem tudsz csak tűrsz és emlékszel majd ha lesz gyermeked és neadj'Isten ilyen szituációba kerülsz, hogy neked hogyan esett ez és TE majd másként csinálod.
Sajnos mást nem tehetsz. Őszinte részvétem a családod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!