Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti az apa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti az apa?

Figyelt kérdés

Gyerekelhelyezés folyamatban, a pszichológiai vizsgálatra várunk. A férjem nem fizet gyerektartást, és semmilyen kiadásban nem segít.

Amíg nincs Bírósági ítélet, addig megteheti büntetlenül, hogy nem fizet ? Nem tehetek semmit ?

2013. jún. 16. 17:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ebédbefizetés, iskolai pénzek : osztálypénz, kirándulás, füzetek ceruzák pótlása

Ebédbefizetés, kötelező sport befizetése..stb.

2013. jún. 16. 18:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Jah, és nyáron nyári napközi, mivel dolgozom, és nem tudom máshogyan megoldani
2013. jún. 16. 18:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Mivel gyerekelhelyezés még nincs így közös a felügyelet, így igen megteheti.

Lehet arra gondolt, hogy ő elköltözött és amíg neked sem kell lakáshasználati díjat fizetned addig ő sem fizet gyerektartást.

2013. jún. 16. 18:45
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire gondolt...egyébként követel lakáshasználati díjat...vagyis szeretne követelni.

Ő ment el...miért nem lehet normálisan lezárni?

Nem albérletbe ment, hanem saját lakásba.

2013. jún. 16. 18:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen akkor szerintem az van benne. A tulajdonrésze használatáért jár neki lakáshasználati díj.
2013. jún. 16. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért mert nincs évkezdés a suliban,attól még a gyerek fogyasztja a vizet, áramot, eszik és ruhát hord, csak hogy az alapokat említsem. Ezen felül biciklizik,táborozik,sportol, eszik a napköziben és még sorolhatnám,ennek 50 %-a az apa felelőssége, hisz amikor nem védekezett szex közben, akkor ezt vállalta. A kérdező a gyerek érdekeit képviseli és nem aranyfülbevalóra sporolna a tartásdíjból, így a primitív hozzászólásokat tartsa meg mindenki magának.
2013. jún. 16. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:

# 16/17

Miért lennék attól nyomorék, hogy leírtam mi lehet a háttérbe, miért nem akar fizetni. Ok nélkül nem nagyon történek dolgok. Egy szóval nem írtam, hogy nem is kell fizetnie az apának gyerektartást.

2013. jún. 16. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Csak akkor kell fizetnie, ha a bíróság erről ítéletet hozott.

Ha úgy gondolod hogy te annyiból nem tudod ellátni, akkor ajánld fel neki, hogy nevelje ő. Ekkor kiderülne mi is az igazság, és valóban a pénzről szól-e a dolog, vagy a gyerekről. Én ugyanis feltételezem, hogy kisajátítottad a gyereket és bár ő is nevelni szeretné, ezt nem engeded neki.

2013. jún. 17. 09:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a fél, -legyen szó apáról vagy anyáról- akinek fizetnie kellene... tisztelet a kivételnek...

mindent kitalál, hogy ne kelljen fizetni.

kedves hozzászólók!

próbáltátok már 1 keresetből a lakást gyereket, magatokat fenntartani..

nem egyszerű!!!!

ha meg valami jogi útra kell terelni végrehajtás vagy bármi más, az is a te költséged!!!!

De a szülők is jó lenne ha elgondolkodnának végre!!! attól, hogy a társammal már nem tudok együtt élni -okok nem számítanak- a gyermek az enyém, ő közös, tehát az összes felmerülő költség közös!!!

és mélységesen szégyellje az a szülő magát aki úgy gondolja, hogy havi 5-10 e forint elég gyerektartásra.

2013. jún. 17. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!