Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Különválnak az útjaink?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különválnak az útjaink?! Kinek mennyit kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Tényszerűen:

Béreljük a lakást. Én gyeden vagyok 3 gyerekkel itthon, hó elején a bérleti díjat én fizetem a gyedemből. Hó végén nagynehezen a rezsi összegét a férjem fizeti ki, ált 60 e ft alatt van az összeg.

Most megelégelte ezt a tulaj. Júl elején kirak minket. Én haza költözöm a szüleimhez a gyerekekkel. Férjem nem akar fizetni gyerektartást, nincs forgalom=nincs pénz, nem tud mit csinálni.

Szóval én fizetem a költöztetőt, tartom el a gyerekeimet és nincs jövedelmemem.

Nem vagyok hajlandó a férjem rezsitartozását kifizetni.

Mit gondoltok erről?

2013. jún. 16. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
64%

"Nembaj, majd ha szültök gyerekeket, remélem hasonlóan szemét emberbe botlotok. "

Nem volt kötelező egy szemét embernek gyereket szülnöd!

2013. jún. 16. 14:40
 42/73 A kérdező kommentje:

Jár a szátok, vagdalkóztok üres jogi dumával. A semmire.

GYEDBŐL NEM VONNAK:

[link]

és nincs olyan tv. ami a gyerekek elől venne el pénzt, csakazért mert apuka felelőtlen. ugyebár erre van a gyámügy. igazatok van, holnap fel is hívom őket.

2013. jún. 16. 14:47
 43/73 anonim ***** válasza:
80%

Talán van, aki gondolkozik gyerekszülés előtt, és nem gyorsan kipottyant 3at, hanem vár pár évet, hogy továbbra is működik-e a kapcsolat.

Sokat foglalkozhattál a férjeddel, ha észre sem vetted hogy hónapok óta csal.

2013. jún. 16. 14:47
 44/73 A kérdező kommentje:

Nem pottyantottam, hanem tervezetten szültem, 40 évesen. Ne sértegess, mert én sem tettem. Szeretnél te 3 gyereket, de legalább egyet. Ne légy irigy a gyerekesekre.

És igen, észrevettem, tagadta, ígért fűt-fát. és mondjam, hogy ne menjen éjszaka dolgozni a kocsmába, mert tuti megcsal?????

mondtam, kecskére a káposztát.

2013. jún. 16. 14:49
 45/73 A kérdező kommentje:
tulajdonképp a gyerekeitől sokalt be, hisz a pudig próbája az evés. ő elbukott.
2013. jún. 16. 14:50
 46/73 anonim ***** válasza:
82%

Gyedből adótartozást nem vonnak le.

VISZONT ha rezsitartozásod van, azzal bíróságra fognak menni, eltelik fél év, mire döntenek a helyzetben, és a végén a háromszorosát kell majd kifizetnetek a kamatok és a százalékok miatt - KETTEN, akkor is, ha addigra elváltok, mivel a tartozás keletkezése idején házasok voltatok. Szóval jobban tennéd, ha befizetnéd.

2013. jún. 16. 14:51
 47/73 anonim ***** válasza:
89%
Van gyerekem, és nem szeretnék 3at. Pont az ilyen példák miatt, már ne is haragudj.
 48/73 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést elírtam. Gyedből nem vonnak le, CSAK adótartozást.
 49/73 anonim ***** válasza:
100%

"És igen, észrevettem, tagadta, ígért fűt-fát. és mondjam, hogy ne menjen éjszaka dolgozni a kocsmába, mert tuti megcsal?????

mondtam, kecskére a káposztát."

Hát igen, ez aztán logikus, egészséges hozzáállás. Sejted hogy megcsal, de ahelyett, hogy elhagyod, inkább szülsz neki még egyet. Gratula!!!

"puding próbája az evés"

Igen, az ELSŐ gyereknél. Ti a HARMADIKAT gyártottátok le b*szki!

2013. jún. 16. 14:54
 50/73 A kérdező kommentje:
Fogjátok már fel, hogy február óta ilyen. A legkisebb novemberi.
2013. jún. 16. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!