Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Különválnak az útjaink?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különválnak az útjaink?! Kinek mennyit kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Tényszerűen:

Béreljük a lakást. Én gyeden vagyok 3 gyerekkel itthon, hó elején a bérleti díjat én fizetem a gyedemből. Hó végén nagynehezen a rezsi összegét a férjem fizeti ki, ált 60 e ft alatt van az összeg.

Most megelégelte ezt a tulaj. Júl elején kirak minket. Én haza költözöm a szüleimhez a gyerekekkel. Férjem nem akar fizetni gyerektartást, nincs forgalom=nincs pénz, nem tud mit csinálni.

Szóval én fizetem a költöztetőt, tartom el a gyerekeimet és nincs jövedelmemem.

Nem vagyok hajlandó a férjem rezsitartozását kifizetni.

Mit gondoltok erről?

2013. jún. 16. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:

Gyeden vagyok, semmi nem emelt, semmi plusz nincs e mellé.

Mennyit keres? még nem új nénizett, adddig 200 e ft körül hozott haza. A tulaj először 10-én, majd 20-ára lett kitolva rezsifizetés miatt. A tulajnak fizetünk. Mivel nem hó elején, hanem a végén fizet a férjem, így már kijön a köv számla is, amit ugyebár márcsak jövő hóban fizet, akkor is csak 20-a vagy utána. És a jelen fogyasztásunk bő egy hónap múlva jön ki. Azaz 3 hónap a rezsi, amit költözésnél fizetni kell.

2013. jún. 16. 14:13
 12/73 anonim ***** válasza:
100%
Az emelt családi ami nem emelt úgy értették, hogy egyedülálló szülő 1000Ft-tal több családit kap. DE ahhoz először el kell válni.
2013. jún. 16. 14:15
 13/73 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a 3 hónapot valószínű felesben fogjátok fizetni. Tök mindegy, hogy igazságos-e, ez van.

De ha van bejelentett bére, akkor abból fogják vonni a gyt-t. Ha akarja, ha nem.

2013. jún. 16. 14:15
 14/73 A kérdező kommentje:

A kérdésemre szeretnék választ és az nem az volt, hogy szerintetek jó ötlet volt a 3. gyerek? hanem, hogy az elmaradt rezsit, amit hallgatólagos megállapodás alapján eddig ő fizetett, mivel a bérleti díjat én, azt a 3 hónapot én nem fogom kifizetni.

Nekem kell költöztetőt hívni, mert csak nekem van ingóságom, neki nemsok. Nem fizet a gyerekekre, ezt mondta. MIre a bíróság dönt, addig tőle éhen is veszhetünk.

Szóval szerintem nekem semmi közöm a rezsitartozáshoz, mivel nekem kell eltartanom a gyerekeket és én eddig rendesen és előre fizettem.

2013. jún. 16. 14:16
 15/73 anonim ***** válasza:
Ha gyed-en vagy, akkor menj vissza dolgozni a régi helyedre, a fizetésed biztos több mint a gyed. Így addig sem lesztek szarban a gyerekekkel, amíg a bírósági hercehurca zajlik.
2013. jún. 16. 14:16
 16/73 A kérdező kommentje:

6 órás minimálbér........

Miközben 12-16 órát van oda. valahova.....

2013. jún. 16. 14:17
 17/73 anonim ***** válasza:
Hát ha te eldöntötted hogy nincs közöd hozzá, akkor az úgy van. Ha meg ő eldönti hogy nem fizet gyt-t, az is úgy van. Mi a kérdés?
2013. jún. 16. 14:18
 18/73 A kérdező kommentje:
céget felszámolták. Max gyedet kapok, de 3 gyerekre szükségé van minden pénzre és azért, mert ez a szemét benőzött és oda hordja a pénzét és ezért nem fizet, eszemben sincs fizetni a tartozását. Nekem nincs munkabérem.
 19/73 anonim ***** válasza:
61%

"Szóval szerintem nekem semmi közöm a rezsitartozáshoz, mivel nekem kell eltartanom a gyerekeket és én eddig rendesen és előre fizettem."

Az, hogy szerinted, hogy van senkit nem érdekel, csak a törvény számít semmi más.

20/73 A kérdező kommentje:

Mit gondoltok erről? ezt kérdeztem.

de ti a helyemben fizetnétek és utána éhezzenek a gyerekek?????

2013. jún. 16. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!