Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Különválnak az útjaink?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különválnak az útjaink?! Kinek mennyit kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Tényszerűen:

Béreljük a lakást. Én gyeden vagyok 3 gyerekkel itthon, hó elején a bérleti díjat én fizetem a gyedemből. Hó végén nagynehezen a rezsi összegét a férjem fizeti ki, ált 60 e ft alatt van az összeg.

Most megelégelte ezt a tulaj. Júl elején kirak minket. Én haza költözöm a szüleimhez a gyerekekkel. Férjem nem akar fizetni gyerektartást, nincs forgalom=nincs pénz, nem tud mit csinálni.

Szóval én fizetem a költöztetőt, tartom el a gyerekeimet és nincs jövedelmemem.

Nem vagyok hajlandó a férjem rezsitartozását kifizetni.

Mit gondoltok erről?

2013. jún. 16. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy jogos?? Arra költeni a fizetését amire akarja? Igen, sajnos/szerencsére még egy férj is arra költi a fizetését, amire akarja.

Miért nem válsz el????

2013. jún. 16. 14:27
 32/73 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám, hogy buta és arrogáns vagyok, csak épp az ideg b.sz meg a szemétláda miatt.

Nem a semmire szültem, max. gyedet kapok, nem tehetek róla, hogy a céget felszámolták. Nagyon kevés embernek van saját lakása.

Mint írtam még fél éve sem ilyen volt.

NEM TÍLTANAK LE semmit, mert a GYEDBől nem lehet.

2013. jún. 16. 14:28
 33/73 A kérdező kommentje:
Már fogalmazom a keresetlevelet. Ma történt mindez. Ma reggel jött, nem tagadta, hogy a nőnél volt és a tulaj ma mondta, hogy elege van, hogy a férjem szarba nézi, tovább nem idegeskedik, hogy fizetünk -e vagy sem.
2013. jún. 16. 14:30
 34/73 A kérdező kommentje:
Most milyen jó lenne egy banki lakás........
2013. jún. 16. 14:31
 35/73 anonim ***** válasza:
86%

Tévedsz, lehet.... A gyed ugyanis nem segély, hanem épphogy munkabér jellegű jövedelem.

Két lehetőséged van:

- folytatod az önsajnálatod, aztán majd lesz valami veled meg a gyerekeiddel

- beadod a válópert és elmész dolgozni, folytatjátok az életet a férjed nélkül

2013. jún. 16. 14:32
 36/73 A kérdező kommentje:
Te tévedsz abszolút nem munkabér jellegű jövedelem. Nem adnak sehol áruhitelt gyedre, sem bankhitelt, semmit, mivel NEM JÖVEDELEM.
2013. jún. 16. 14:34
 37/73 anonim ***** válasza:
47%

a férjed nem varázsütésre lett ilyen, hanem eddig is csalt gondolom, meg szemét volt, csak magadnak sem akarod bevallani. Emellett a férjed telibeszarja a gyerekeiteket, tehát hiába vergődsz, hogy miért, nincs rá válasz. mert.

Személyes véleményem, hogy egy ekkora értelmi fogyatékos házisárkány mellett mint te, csodálom hogy 3 gyerekig bírta. Mondom ezt nő létemre...

2013. jún. 16. 14:35
 38/73 A kérdező kommentje:
Dolgozni sem mehetek el, féléves a kicsi
2013. jún. 16. 14:35
 39/73 A kérdező kommentje:

Ti vagytok elmebetegek, fingotok sincs a gyerekekről és hogy 3 mellett mondjam le a 120 e ft-os gyedet????? Ti nem vagytok százasok.

Nembaj, majd ha szültök gyerekeket, remélem hasonlóan szemét emberbe botlotok.

köszi a válaszokat, többet nem kérek.

2013. jún. 16. 14:37
 40/73 anonim ***** válasza:
90%

"Nem gondolnám, hogy buta és arrogáns vagyok, csak épp az ideg b.sz meg a szemétláda miatt. "

Hát pedig normális ember nem prezentálja magát így, ahogy te tetted. FŐleg akkor nem, ha 3 gyerekes anya.

"Dolgozni nem mehetek, fél éves a kicsi"

Vagyis nem akarsz. Merthogy menni mehetsz. Felveszik bölcsődébe fél évesen, ha találsz állást. hajrá.

2013. jún. 16. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!