Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakemberhez forduljak?
Figyelt kérdés
Egy éve már, hogy elváltam, és azóta sem tettem túl magamat rajta.
A legrosszabb az, hogy elkezdtem hasonlítani magamat az exemhez, és ezzel elértem azt, hogy magamat már egy nagy nullának érzem, és hatalmas önbizalom hiányom lett, ezáltal semmi nem sikerül amibe bele kezdek, vagy az is tönkremegy ami eddig jó volt.
Végül is magamnak köszönhetem, mert minek hasonlítgatom magam hozzá, mintha a versenytársam lenne.
Az a gond, hogy mindig is felnéztem rá, és a példaképem is ő volt.
2009. okt. 11. 09:55
11/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Csak ez a magány, és az a görcsös akarás, hogy én itt tartók, ő meg szárnyal.
2009. okt. 11. 19:09
12/14 anonim válasza:
Mi az, hogy te csak itt tartasz, ő meg szárnyal? Na ezeket a gondolatokat söpörd ki. Önmagadhoz mérten hol vagy? Kihozod magadból a maximumot? Ezzel foglalkozz! Csak ezzel. Ha majd lehet rajtad érezni, hogy jóban vagy önmagaddal, magabiztos vagy, a magányod is meg fog szűnni. Ne nyavalyogj, hanem szüntesd meg ezt az áldatlan állapotot. Senki nem vágyik, egy összezuhant, bizonytalan pasasra. Az a múltad, tessék a jövődre koncentrálni. Egyébként hány éves vagy, hogy ilyen gondolatok gyötörnek?
13/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy 40évessen így élem meg.
2009. okt. 12. 11:32
14/14 anonim válasza:
Még előtted az élet!Hidd el, sokan vagyunk, akik kénytelenek rengeteget szenvedni, de muszáj bízni abban, hogy jobbra fordul a sorsunk!És nem árt kicsit segíteni a sorsnak:)Ha másnem, ismerkedj neten, sosem lehet tudni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!