Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szakemberhez forduljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakemberhez forduljak?

Figyelt kérdés

Egy éve már, hogy elváltam, és azóta sem tettem túl magamat rajta.

A legrosszabb az, hogy elkezdtem hasonlítani magamat az exemhez, és ezzel elértem azt, hogy magamat már egy nagy nullának érzem, és hatalmas önbizalom hiányom lett, ezáltal semmi nem sikerül amibe bele kezdek, vagy az is tönkremegy ami eddig jó volt.

Végül is magamnak köszönhetem, mert minek hasonlítgatom magam hozzá, mintha a versenytársam lenne.

Az a gond, hogy mindig is felnéztem rá, és a példaképem is ő volt.

2009. okt. 11. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Férfi vagy vagy nő?
2009. okt. 11. 10:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Szégyen, de férfi.
2009. okt. 11. 10:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért váltatok el úgy nagyjából?
2009. okt. 11. 10:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szégyen.Az önbizalomhiány valaki miatt lett, szerintem keress elfoglaltságokat, amikben sikerélményed lehet:sportolj, járj különböző klubokba, ami érdekel, ismerkedj!Szerintem eljön az a nő, aki ráismer a valódi értékeidre és visszaadja az önbizalmadat! Könnyen mondom én, én is most készülök válni, a férjem eléggé sárba tiport engem is, de hidd el, nincs az az ember, aki miatt megérné, hogy tönkremenj!Fel a fejjel!Ha pozitívan gondolkodsz, előbb-utóbb megtalál a jó dolog, én is ebben bízom!
2009. okt. 11. 10:21
 5/14 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem meg igenis beteges. Úgy hívják, hogy nagymértékű önbizalomvesztés. Rá kellene jönnöd, hogy NINCS tökéletes ember, az exed is hibázott már életében, rontott el dolgokat. Mi az, hogy hozzá méricskéled magad? Ő az etalon, a mérce? Miért nem a szomszéd Józsi bácsi az? Vagy a boltos Kati néni? Na ne. Másnek sem hibátlan az élete. Attól hogy neked nem sikerül pár dolog felesleges azt mondanod, hogy "bezzeg x ezt milyen jól tudná" És mi van ha ő se tudná? Na?? Fuss neki többször, és fejleszd magadat, ha kell szakember segítségével!

2009. okt. 11. 10:26
 6/14 A kérdező kommentje:

Kedves 10:21es köszönöm, és ezekkel már próbálkoztam az elmúlt hónapókban. Ismerkedem, még az utcán is képes vagyok beszélgetésbe bocsátkozni, járok sportolni, tanulásba kezdtem, klubok itt sajna nincsenek.

Ennek ellenére azt látom, hogy nem vagyok versenyképes, és nem jönnek a sikerek. Sajnos az ex rokonságával az utcán találkozom, és persze megállítanak. Egyszerűen nem tudok felmutatni semmit az elmúlt évben, amire büszke lehetnék.

A válás oka az volt, hogy az utóbbi években nagyon elhúzott tőlem anyagilag (fizetés) Ezáltal ő bekerült egy olyan baráti körbe, társaságba amibe én nem fértem bele, és végül már csak abban a társaságban érezte csak jól magát. Én meg elvesztem.

Én hülye, meg éveken át biztattam, támogattam, ösztönöztem, én jót akartam neki, és tessék, meg is csinálta a szerencséjét, közben én meg elmaradtam.

2009. okt. 11. 11:53
 7/14 anonim ***** válasza:
10.21-es vagyok:ha ilyen nő volt a feleséged, akkor jobb is, hogy elváltatok!Tudod, az emberség, becsületesség, tisztességesség többet ér, mint a pénz. Lehetsz gazdag, ha belülről üres vagy.Szóval ne anyagi dolgokban mérd magad, sőt, ne is méregesd magad másokhoz.Keress magadhoz illő, egyszerű lányt, hidd el, van még ilyen:)
2009. okt. 11. 13:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem őt, ő is egyszerű nő volt, és nem volt szinte semmije, a nulláról indultunk együtt, partnerként, aztán elszállt vele a ló. És én vagyok a hülye, hogy versengeni akarok vele, és elérni azt a magasságokat. De itt van ez a fejemben, és nem tudok tőle szabadulni.
2009. okt. 11. 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:

10.21 megint:)Akkor keress fel egy pszichológust.De muszáj tőle szabadulnod, egyébként tönkre mész:( Hidd el, nem vagy kevesebb egy pénzhajhász, nagyravágyó nőnél!!!

Pozitívan kell gondolkodnod, a negatív gondolatok rosszul hatnak, ez nem vicc!Remélem, vannak barátaid, akik melletted állnak és elmondják, igenis értékes ember vagy, csak mert nem tartozol a felső tízezerbe!

2009. okt. 11. 14:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Én nagyjából mostanra jutottam el (lassan 40 leszek), hogy nem akarok a férjem elvárásainak megfelelni, csak és kizárólag önmagamnak akarok megfelelni. Ideje neked is túllépni, keress egy jó pszihológust, aki segít gatyába rázni az életedet.

2009. okt. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!