Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségeim vannak? Hogy tudom a legolcsóbban megúszni a válást?
El szeretnék válni a férjemtől,de sajnos az anyagi körülményeim nehézkesek.Férjem otthagyott engem egy 10 hónapos gyermekkel,édesanyámnál lakom a gyermekemmel.Van egy lakás az én nevemen .Az lenne a kérdésem,hogy 2013-ban mennyibe kerül egy válás,illetve hogy ha én adom be a válókeresetet,az anyagi helyzetemre való tekintettel lehet-e a költségeken faragni,vagy az egységes?Milyen lehetőségeim vannak,hova fordulhatnék a gyerekkel,hogy minél olcsóbban megússzam?Minél előbb el akarok válni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
kérdés h a lakás ami a neveden van az a házasság előtt lett a tied vagy a házasság alatt ?
illetve örökség-e vagy vetted
a válás illetéke ha jól tudom 30 000.-
A bontókereset illetéke 30.000,- Ft.
Illetékmentességet a megfelelő nyomtatvány kitöltésével, és igazolások csatolásával lehet kérni a bíróságtól.
ha a lakás már a házasság előtt a tied volt akkor az a te különvagyonod szal az exnek köze nincs hozzá
egyébként ha mindenben megegyeztetek akkor 2 alkalom és elválasztanak egymástól titeket
ha nem tudtok megegyezni a vagyon kérdésében akkor jó sokáig fog tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!