Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a válást ki lehet heverni valaha?
Már 6 éve élek külön a volt férjemtől, de úgy érzem, teljesen sose fogom kiheverni, hogy elváltunk. Azóta volt már más kapcsolatokkal próbálkozásom, de igazából nem akartam egyszer sem elköteleződni. Van 2 kisiskolás gyerekem, a volt férjem sűrűn viszi őket, tehát elég sokszor beszélünk telefonon, hol békésen, hol kutya-macska barátságban.
Amikor elváltam, úgy gondoltam, nem akadályozom őt a gyerekek láthatásában és ki is alakult egy rend, azonban ez a folyamatos kapcsolattartás, nagyon-nagyon megnehezíti a valódi elszakadást. Talán valódi elszakadás nem is lesz, hiszen mi vagyunk a mi saját gyerekünk szülei, még ha egymással nem is vagyunk jóban.
Ő azóta másik párkapcsolatban él, jön az új gyerek, még ezt is elég nehéz megemésztenem.
Nem tudom, mások is így vannak vele?
hm....
lehet az a gondod, hogy most már nem tudod birtokolni? mert, ha ennyi idő után sem vagy hajlandó elengedni, akkor szerintem ez erre utal.
örülj annak, hogy a gyerekeknek olyan apjuk van, aki törődik velük.
felejtsd el a múltat! nem azért mert rossz volt, hanem azért mert elmúlt. nézz előre, fogalmazz meg magadnak célokat. sok apró célt. és azokkal foglalkozz. nézz körül a világban és fedezd fel, hogy más anyukáknak is vannak jófej fiaik. akik szabadok,akik arra várnak, hogy meghódíthassanak.
élvezd az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!