Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek a válást ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a válást ki lehet heverni valaha?

Figyelt kérdés

Már 6 éve élek külön a volt férjemtől, de úgy érzem, teljesen sose fogom kiheverni, hogy elváltunk. Azóta volt már más kapcsolatokkal próbálkozásom, de igazából nem akartam egyszer sem elköteleződni. Van 2 kisiskolás gyerekem, a volt férjem sűrűn viszi őket, tehát elég sokszor beszélünk telefonon, hol békésen, hol kutya-macska barátságban.

Amikor elváltam, úgy gondoltam, nem akadályozom őt a gyerekek láthatásában és ki is alakult egy rend, azonban ez a folyamatos kapcsolattartás, nagyon-nagyon megnehezíti a valódi elszakadást. Talán valódi elszakadás nem is lesz, hiszen mi vagyunk a mi saját gyerekünk szülei, még ha egymással nem is vagyunk jóban.

Ő azóta másik párkapcsolatban él, jön az új gyerek, még ezt is elég nehéz megemésztenem.

Nem tudom, mások is így vannak vele?

2009. okt. 7. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%

hm....

lehet az a gondod, hogy most már nem tudod birtokolni? mert, ha ennyi idő után sem vagy hajlandó elengedni, akkor szerintem ez erre utal.

örülj annak, hogy a gyerekeknek olyan apjuk van, aki törődik velük.

felejtsd el a múltat! nem azért mert rossz volt, hanem azért mert elmúlt. nézz előre, fogalmazz meg magadnak célokat. sok apró célt. és azokkal foglalkozz. nézz körül a világban és fedezd fel, hogy más anyukáknak is vannak jófej fiaik. akik szabadok,akik arra várnak, hogy meghódíthassanak.

élvezd az életet!

2009. okt. 8. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!