Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi várható, ill. mit néznek a lakásban a környezettanulmány alatt?
Figyelt kérdés
A férjem nevében írok! Az első házasságából van 1 közel 17éves gyereke a férjemnek! Gyermektartás felemelését kérte a volt feleség (irreális 25. 000Ft-ot akar havonta), de mi be adtuk a bíróságra a vagyoni nyilatkozatunkat, hogy nem tudjuk kifizetni, mert mindketten munkanélküliek vagyunk! Albérletben élünk, az én szüleim segítenek nekünk anyagilag! Most jönnek hozzánk környezettanulmányra! Nem élünk luxusban, a lakást bútorozva béreljük! , de azt szeretném kérdezni, ami esetleg luxusnak számít az a kb.8 éves 106cm-es projekteres tv-nk (amit én vettem anno a prémiumomból, kéz alól ismerőstől),1db.5éves házimozi (amit szintén én vettem), és a 2 éves laptopom, amit apukám segítségével tudtam megvenni! Ezeket a dolgokat amit felsoroltam "luxus" cikkeknek vehetik? , és nem nézik, hogy mikor szerezte az ember?2009. okt. 7. 14:54
21/21 A kérdező kommentje:
12-11 11:28-Köszönöm a te válaszodat is!Hála Isten túl vagyunk már azóta a dolgon!Nem volt semmi rossz,kivéve,hogy (na ezért lehet kapni fogok a kötekedni vágyó emberektől),hogy elfogult Nő volt a bírónő,és bizony nem nagyon érdekelte az anyagi helyzetünk!,de végül is neki se ( a volt feleségnek)lett igaza,és nekünk se lett igazunk!Mindenki szívott egy kicsit!,nem baj ,ezt a másfél évet már fél lábon is kibírjuk valahogy!
2009. dec. 14. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!