Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi várható, ill. mit néznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi várható, ill. mit néznek a lakásban a környezettanulmány alatt?

Figyelt kérdés
A férjem nevében írok! Az első házasságából van 1 közel 17éves gyereke a férjemnek! Gyermektartás felemelését kérte a volt feleség (irreális 25. 000Ft-ot akar havonta), de mi be adtuk a bíróságra a vagyoni nyilatkozatunkat, hogy nem tudjuk kifizetni, mert mindketten munkanélküliek vagyunk! Albérletben élünk, az én szüleim segítenek nekünk anyagilag! Most jönnek hozzánk környezettanulmányra! Nem élünk luxusban, a lakást bútorozva béreljük! , de azt szeretném kérdezni, ami esetleg luxusnak számít az a kb.8 éves 106cm-es projekteres tv-nk (amit én vettem anno a prémiumomból, kéz alól ismerőstől),1db.5éves házimozi (amit szintén én vettem), és a 2 éves laptopom, amit apukám segítségével tudtam megvenni! Ezeket a dolgokat amit felsoroltam "luxus" cikkeknek vehetik? , és nem nézik, hogy mikor szerezte az ember?
2009. okt. 7. 14:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
19:49-Köszönöm szépen!!Szívemből szóltál!!
2009. okt. 7. 19:52
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

Naná ,hogy egyetértetek,büdös a munka mindkettőtöknek.

Nem ismerlek kérdező,de az elég volt,hogy "lehúzni"akarja a semmitttevő férjed a "szemét" ex,ráadásul felháborodsz azon,ha valaki olyan alternatívát ajánl,amiért meg kell mozdulni.Ennyi elég is volt.

A "másiknak":hát soha nem fogom megtudni,mert én a siránkozás helyett(amikor otthagytam a munkahelyem)kiköltöztem a városi házból a város szélére,így most a tejet,zöldségeket,húst,tojást,gyümölcsöket megtermelem a családnak.Persze sírni könyebb.

Azért ajánlottam ezt,mert működik.Pár éve még én sem gondoltam volna ezt az irodából.Viszont meghallgattam mások igaz tanácsát.Az együttsírás nem visz elöbbre.

Az alföldi rokonaidnak is ajánlom,sőt ha nem allergiások a méhcsípésre(sajnos igen),akkor nagyon jó kereseti lehetőséghez juthatnak,ott a nagy semmi közepén.

2009. okt. 7. 20:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Na most vegyél vissza!!Mit képzelsz te magadról!???Ne osztogasd azt észt,főleg úgy,hogy neked aztán nagyon kevés van belőle!!
2009. okt. 7. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:

A !másik" vagyok: nagyon okos vagy, mivel nem tudsz gondolkodni, csak összevissza höbörögszn.

Nekem van munkám és elég jól keresek is vele (csak hogy képben legyél, két autó, 7 szobás ház, 6 pc a családban - mindenkinek egy saját, meg egy, amivel dolgozom).

De ha valahol albértelben laksz, akkor nem uyg megy, hogy

"kiköltöztem a városi házból a város szélére,így most a tejet,zöldségeket,húst,tojást,gyümölcsöket megtermelem a családnak." - honnan veszel pénzt a költözésre, miböl indulsz el (mert tudtom szerint se házat, se kertet, állatokat nem lehet csak úgy találni).

Ha meg valakinek van egy háza, azzal mit csináljon? Eladni nem nagyon lehet vidéken - mivel nem sok mindenkinek van erre pénze, ha meg van egy házad, akkor hogy a fenében költözöl el máshová?

A jó kereseti lehetöséget meg megint csak gondolod, mivel méhész van elég, de inkább pusztulnak a méhek (permetezés miatt a kertekben meg a szántóföldeken) - de egyébként is ahhoz, hogy belekezdjél mi kell?? Na ugye, megint csak pénz, ami nincs! Az értékesitésröl meg ne is beszéljünk, ott vannak "élelmes" emberek, akik a termelöket csak átverik, egyébként meg magánemberkent senki sem tudja eladni a már megtermelt mézet (se).

Ugyhogy jobb, ha nem okoskodsz

2009. okt. 7. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

Hm,az hogy lehet,hogy nekem a kevés ésszel,nem kell azon rágodnom,hogy hogyan lopjam meg a gyereket.Míg te ,aki mellesleg a kutyának se kell(bocsi egy élősködő férjed azért van),kattog itt.

Egyébként azt írok amít akarok Ez van.Ilyen mentalitással egyébként is jobb ha hozzászoksz,aki ennyire lusta,az mindig mások lábtörlője lesz.

A másiknak:na látod ezért tartatok itt,mert mindig mindenre a kifogás.Érdekes az én rokonaim megélnek mind,ki méhészkedésből,ki borászatból,van akinek almása van.Siránkozás meg kifogások helyett azt nézik,hogy lehet jobb az életük.Igen pénz sok mindenhez kell,de nem láttam még ,hogy a pénz pergetett volna,vagy szüretelne...(a hatszobás házadhoz meg gratula,jövőre ne felejtsd el befizetni utánna az ingatlanadót)

2009. okt. 8. 09:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Amit irsz,az nagyon szép és jó, csak azt áruld el még, hogy hogyan tudsz ELKEZDENI valamit pénz (kezdötöke) nélkül?

Ha már el tudtál indulni, akkor utánna "csak" dolgozni kell, de éppen az sokaknál a gond, hogy nem tudnak miböl elindulni.

2009. okt. 8. 12:54
 17/21 A kérdező kommentje:
Te biztos nem vagy normális!!!,és csak nevetni tudok rajtad!!:D
2009. okt. 8. 13:03
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

Csak meg ne ártson éhgyomorra az a nevetés,kedves "munkanélküliek vagyunk, nem tudok gyerektartást fizetni".

Egyébként az evuloció majd eldönt mindent,és röhögni fogok,a lusták meg éhenhalnak,aztán nem fognak röhögni.

A másiknak:pénz nélkül úgy lehet elkezdeni,hogy vannak sokak,akiknek van földjük,gyümölcsösük,gépeik(ok,nem a legmodernebb,de használható)viszont koruk,munkájuk,egészségi állapotuk stb miatt nem képesek/akarják megművelni/használni.Meg lehet beszélni a "feles"művelést(te dolgozol,fele a tied,fele az övé-mondjuk szedsz 6 kosár cseresznyét stb..)Ha nekiállsz gondolkodni RENGETEG ilyen lehetőség van,még városok szélén is.Csak siránkozás helyett fel kell állni!

2009. okt. 8. 15:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Ma már lassan senkinek se nincs mun ka,lehet fiatal,vagy idősebb korosztály.A kiskerthez is pénz kell,de sok,s nem biztos,hogy megtérül a befektetés.Itt délen a hirdetőujságban is csak diákot keresnek alkalmi munkákra.A gyerek is megfoghatja a munka végét,nemcsak a különélő szülőt pumpolni.Egy némelyik hölgy a gatyát is leperelné a volt férjről.Amennyiben változott a bevétel,annak arányában a kifizetés is csökken,sajnos ma ezt a világot éljük.
2009. okt. 27. 17:33
 20/21 anonim válasza:
Biztos felmérik,hogy valóban rászorultok-e arra,hogy lejjebb vegyék az összeget.Mi is így vagyunk.sajnálom,hogy ismeretlen emberek úgy ítélkeznek,hogy nem is tudják ki vagy,mi vagy?!De mi is hasonló helyzetben vagyunk.Amikor a férjem elvált mert egyedül élt 26200 forintot állapítottak meg neki.Mi megismerkedtünk nekem akkor egy kislányom volt idén megszületett a közös baba.Ő kőműves és hát szinte csak márciustól szeptemberig dolgoznak.Jelenleg dolgozik alkalmi kis könyvvel.Amiből kb 60000 forint én gyesen vagyok 52000 forint.Ez jó,de lakástörlesztő,rezsi együttesen 48000 forint.Tehát marad 64000 forintunk 4 emberre,óvodára,pelenkára.Ebből kéne kifizetnünk a 26200 forintot.És mielőtt bárki ítélkezne amikor a lakást és a kicsit bevállaltuk határozatlan idejű munkaviszonya volt havi 85000 ft+étkeztetési jegy.Átérzem ne aggódj,Mert az egy főre jutó minimum összeg 28600 forint.Ha ez nincs meg a rezsi kifizetése után akkor megkapjátok
2009. dec. 11. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!