Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi munkahely kiderítése?
Már az első hozzászóló megadta neked a kérdésedre a választ.Nem fog többet fizetni azért mert külföldön dolgozik.
Azt nem értem hogy miért nem az apával beszéled ezt meg?
Vajon miért titkolja hova ment?
2013. máj. 30. 13:32
Persze,de az mellett hogy apuka fizeti a gyerektartást és az mellett még tesz félre pénzt a gyereknek,nehogy már ő fizesse a hitelt meg életbiztosítást meg mindent!
2013. máj. 30. 13:33
23/31 A kérdező kommentje:
Ha külföldi munkahelye van és be van jelentve azt köteles megmondani a bíróságon? Van nyoma itt Magyarországon hogy ott kint dolgozik? Vay ha az mondja nincs munkája akkor nincs semmi nem tesz semmit a bíróság?
A bíróság nem fog nyomozni az exed után csak azért, mert Te azt mondod, hogy külföldön dolgozik. Te vagy a felperes neked kell bizonyítanod, hogy hol dolgozik és mennyit kereshet. De minimum a kinti cégét meg kellene nevezmed ahhoz hogy a bíróság érdemben tudjon lépni. De ha a bíróság megkérdezi az apát, hogy hol dolgozik, nyugodt szívvel mondhatja hogy nem dolgozik, rokonnál van kint, nyelvet tanulni ment stb....
2013. máj. 30. 15:27
A magyar bíróságnak semmiféle jogköre nincs külföldön. Ergo kötelezni sem tud.
Ha itthon nem fizet a szülő GYT_t akkor a fizetésből tiltanak. Ha külföldről nem fizet akkor semmi sem történik kb.
2013. máj. 30. 16:07
"Ha külföldi munkahelye van és be van jelentve azt köteles megmondani a bíróságon? Van nyoma itt Magyarországon hogy ott kint dolgozik? Vay ha az mondja nincs munkája akkor nincs semmi nem tesz semmit a bíróság?"
Kérdező erre is megadtam a választ.
Ha legálisan dolgozik külföldön, akkor annak van nyoma (kijelentette magát magyarországi lakhelyéről, nem fizet tb-t, mert bejelentette a nav-nál, hogy külföldön dolgozik). Tisztában vagyok vele, mert én is külföldön dolgozom.
Ha viszont feketézik, annak nincs nyoma, így mondhatja, hogy munkanélküli.
2013. máj. 30. 16:12
Azt tudja esetleg valaki, hogy a magyar bíróság áltl hozott bírósági határozat csak a magyar köztársaság/ magyarország területén érvénxes?? Vagy más országokban mi alapján hajtanák be??
2013. máj. 30. 16:27
Utolsó: milyen bírósági határozat?
2013. máj. 30. 16:28
Teljesen mindegy milyen, egy magyar hatóság döntése csakis a Magyar Köztársaság határain belül érvényes. Jól néznénk ki, ha nem így lenne.
2013. máj. 30. 16:33
Ez az! A magyar bíróság által hozott döntéseket nem lehet külföldi fizetésekből érvénxesíteni!!
2013. máj. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések: