Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltunk, de 1 házban lakunk. A volt férjem nevére jön a családi. Áttudom íratni úgyhogy egyedülállóként kapja az összeget? Vagy így nem lehet? Mennyi lenne az összege így a csp. -nek?
Nem úgy kapja,,gondolom kérvényezni kell,vagy nem???
Nem az adókedvezmény miatt,rokkantnyugdíjas vagyok és sok évvel ezelőtt lett a nevére íratva,mert ha az enyémen volt akkor nem kaphattam volna bizonyos támogatást a gyerekere.Most meg nem látom értelmét átíratni,,nagyok a gyerekek,már csak 2 tanévig kapják.
Köszönöm a válaszokat!Válási papírok kellenek hozzá?
Mennyvel lesz így több a családi?
Köszönöm ha valaki ír még!
Szia, egy gyerek utan 1000 Ft-al tobb csak a csaladi potlek. Ket gyerek utan talan 2000 Ft-al lehet tobb?!
A magyarorszag.hu oldalan probalj meg rakeresni, vagy az nlc.hu (nok lapja) oldalan regisztraljal be, ott rengetegen vannak fent mindig! Sok sikert hozza:)
Jaaaaaaaaa, bocs
Te akarod elintézni a férjednek a magasabb családipótlékot.
Ő miért nem tudja? Csak kamu válás volt?
Nem a férjemnek akarom,,átíratom a nevemre,,tegnap már lebeszéltem telón az illetékes MÁK-kal,,,csak nem tudom beleköthetnek-e abba,hogy 1 házban lakunk még.
Nem volt kamu a válás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!