Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért viselkedik így a gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a gyermekem anyja?

Figyelt kérdés
Már több mint 2 éve szétmentünk a lányom anyjával. Én természetesen fizetem a gyerektartást. Mivel távol lakunk egymástól (350 km), 2-3 havonta tudom elhozni magamhoz, olyankor 1-2 hétig is itt van. Az exem folyton azzal csesztet, h el fog felejteni a gyerek, de múltkor is csak 4 napra engedte el, meg nyárra is megbeszéltük, hogy mettől meddig lesz velem, utána meg hirtelen megváltoztatta, mert valami ballagás lesz, ezért egy héttel később vihetem. De milyen ballagás tart 1 hétig? Amikor velem van, a kislányomnak hiányzik az anyja, ilyenkor megkapom, hogy nem érzi jól magát velem. De amikor viszem haza, akkor nem akar visszamenni az anyjához, és én is ugyanúgy hiányzom neki. Amikor velem van, olyanokat mond neki az anyja a telefonba, hogy nem veheti el tőle senki, és hasonlók, amire a kislány csak annyit tud mondani, hogy "jó" meg "igen", és ezért is én vagyok lecseszve, mert biztos befenyítem a gyereket, hogy nem mond semmit a telefonba. De ha ő magyaráz végig, hogyan is mondjon szegény bármit? Bocs, h ilyen hosszú lett, még tudnék írni bőven... Miért viselkedik így? Nem akarom én elvenni tőle a gyereket, de azért csak az apja vagyok, nekem is jár a láthatás, és a gyermek is igényli.

2013. máj. 28. 10:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam már vele beszélni, de sajnos ezek a beszélgetések mindig veszekedésbe csaptak át. Most már csak akkor szólok valamiért, ha már túlzásnak tartom. Kedves utolsó! Köszönöm a bíztatást! Remélem, nem fordul majd a lányom ellenem. Nem mondok én rosszat az anyjára, és azt sem szeretném, ha tőle elfordulna, mert neki a kislányon kívül nem nagyon van senkije. Bár ez persze nem ok arra, hogy a lányunkat kisajátítsa. Nem is tudom, mit tennék, ha hozzám szeretne költözni. Én nagyon örülnék neki, ugyanakkor az anyját azért sajnálnám, még ha ilyen is. Kár, hogy a távolság miatt a közös felügyelet nem megoldott.
2013. máj. 31. 09:28
 22/23 A kérdező kommentje:
Bár már gondolom, nem sokan olvassák ezt a kérdést, én azért írok még. Most persze kiderült, hogy a ballagás kamu, valójában nem akarja, hogy ennyi időre elhozzam a lányom. Azt szeretné, ha kétszer rövidebb időre jönne, amit a nagy távolság miatt anyagilag nem tudok megoldani, ő meg természetesen nem száll bele a költségekbe. Én amúgy biztos vagyok benne, hogy a lányomat nem zavarná, ha hosszabb időre maradna, eddig is az anyja rinyált mindenért. Először nem akarta, hogy ilyen távolságra elhozzam, mert biztos sírni fog. Ekkor indította a gyermekelhelyezést, ahol szerencsére nem neki adtak igazat, így elhozhattam a lányom, és természetesen semmi gond nem volt. Amikor először akartam két hétre hozni, azt sem akarta, ugyanilyen okból. Persze akkor se volt semmi gond. Mint írtam, csak az első egy-két nap nehezebb, utána viszont már nem akar haza menni. Nagyon dühös vagyok, hogy ennyire szemét. És persze a gyerek érdekére bármit rá lehet fogni, és én vagyok a szemét, ha ellenkezem...
2013. jún. 15. 09:32
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom,hogy ennyire megnehezíti a dolgodat a "kedves" anyuka. Igen,a gyerekek érdekére sokmindent rá lehet fogni. De azért egy óvodás korú gyerek sem hülye. Meg lehet kérdezni,hogy mit szólna hozzá,ha sokáig nem látná az anyukáját,hanem apuval lenne? Tud rá válaszolni. Persze aztán idővel,ha már nagyon hiányzik neki az anyukája,meg lehet beszélni vele azt is. Ha meg vissza szeretne menni hozzá,akkor visszaviszed,ennyi. Szerintem ez egy gyerek érdeke,amiről ő nyilatkozik,nem pedig az,amit anyu kitalál,hogy bosszantsa aput.

De hát okoskodhatok én,ettől még nem oldódik meg a gondod:( Sajnálom a kislányt,nagyon rossz látni,ahogy marják egymást a szülők. Legalábbis az egyik a másiknak ott tesz keresztbe,ahol tud.

2013. jún. 15. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!