Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 6éve váltam.2gyerekemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6éve váltam.2gyerekemre megállapodtunk 20ftban a bíróságon. Emeltethetem az összeget? V. feleségem jelenleg a családi pótlékból él. Született egy gyermeke mástól vele is él.

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 12:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Most meg aztán végképp. (5-ös vagyok)
2013. máj. 27. 12:47
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

9: Így már értelek bocsi:)

Amúgy jobban átgondolva nem tiszta, hogy kinél vannak a gyerekek elhelyezve. Mert a kérdés úgy lenne logikus, ha a kérdezőnél lenne, szóval lehet félreértettük:)

2013. máj. 27. 12:48
 13/24 A kérdező kommentje:
A két gyerekre én kapok 10-10ezer-ft-ot.Semmi mást.2hetente hátvégén viszi őket és nyáron csak egy hétre ezen felül nincs semmi más amit kapnék
2013. máj. 27. 12:51
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, most látom hogy közben leírta a kérdező, hogy tényleg ez a helyzet:)
2013. máj. 27. 12:51
 15/24 A kérdező kommentje:
én tartottam el mikor velem élt most más tartja el és szült oda is egy gyereket.Sajnos jövedelme igazolt nincs mert otthon van.
2013. máj. 27. 12:59
 16/24 A kérdező kommentje:
Remélem minden érthető volt számotokra most már és nagyon várom a hozzászólásokat mit tehetek a siker érdekében:)
2013. máj. 27. 13:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Persze az ötlet az jó (már hogy emeltesd az összeget), de ha egyszer nincs jövedelme, nem dolgozik, akkor nem fogják megítélni az emelést. Miből?
2013. máj. 27. 13:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, de nem hinném, hogy emelik. Menj el egy bírósági nyílt napra és kérdezd meg, hogy mik az esélyeid. De én nem hiszem, hogy emelik.
2013. máj. 27. 13:12
 19/24 A kérdező kommentje:

Ha jól értem szült 2gyereket akiket itt hagyott és azért mert dolgozni sem akar ezért mi 3-an igyuk meg a levét????

Ez felhábórító

2013. máj. 27. 13:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt a két gyereket gondolom, közösen hoztátok létre. Hogy megváltozott a felállás, az más dolog. Így jártál. Igen, megszívtad.Nagyon sokan élnek úgy, hogy az egyik fél lelép a házasságból, és egyáltalán nem tart sem anyagi, sem személyes kapcsolatot a gyerekével. Ők is "isszák a levét".

Senkit nem lehet munkára kötelezni, hogy fizetni tudjon, ha az illető nem is akar dolgozni hivatalosan.

2013. máj. 27. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!