Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekek elhelyezése - váltott felügyelet, próbáltad?
Ja mert a bíróság biztos, jobban ismeri a gyereket mint a szülei.
És mi van ha nem engedik aztán mégis úgy döntenek a szülők, senki az ég világon nem ellenőrzi le.
Szerintem a saját gyerekeit mindenki maga ismeri a legjobban. És hiszem, hogy minden szülő van annyira önzetlen, hogy belátja ha valami nem működik. De meg lehet próbálni. Nálunk tényleg működik.
Amikor elváltunk nagyon jó kicsi volt a gyerek 1 éves. Nála persze nem így kezdtünk, de mindig nyitott voltam, elvihette már akkor, utána jött az ott alvás, majd az ott hétvégézést. Ebből jutottunk el, hogy most már fele-fele arányban van hol itt, hol ott. Mondhatni ő választotta. Hisz amikor elém állt, hogy anya apánál akarok aludni, akkor nem mondhattam, hogy nem kisfiam, majd pénteken. Hisz mire fel tiltsam meg.
Van mindkét helyen szobája, játékai, ruhái. Persze vannak amik "vándorolnak" közöttünk. Pl. cipőket nem veszünk ötöt egy lábára, mert az egy normál fizetés. Egyébként sem lakunk messze egymástól, így pl. ha ovi után elviszi az apja beugorhat hozzánk bármiért. Vagy ha én viszem át a gyereket berakom azt is a kocsiba ami kell. Nem nagy dolog.
Annyi hogy tényleg sokat kell találkozni, beszélni a másikkal, de szerintem ez egyáltalán nem hátrány ha az embernek közös gyereke van. Sőt a mi kapcsolatunkon is javított, már nem fújunk egymásra, mert ki kellett alakítani egy jó haveri kapcsolatot.
Nem kell e pénzen veszekedjünk, nincs gyerektartás. Vannak dolgok amiket közösen veszünk meg neki, de azokat meg tudjuk beszélni. Illetve az ovis dolgait például ő fizeti, mert jobban keres, és a közös megvétel alá eső dolgokban is jobban kiveszi a részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!