Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyuka leszbikus, apához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyuka leszbikus, apához kerülhet a gyerek?

Figyelt kérdés

Adott egy 49 éves anya, aki összejött egy nővel. Egyre sűrűbben alszik nála, húgomról csak minimálisan gondoskodik.

Csak pár órára jár haza napközben.

Titokban ügyvédet fogadott, válni akar és a húgomat magához akarja. Húgom nem akar vele menni.

Apukám nyugdíjas más leigazolható jövedelme nincs, de tudjuk anyagilag támogatni.

Mennyi az esélye, hogy apuhoz kerülhet húgom?

Anyám leszbikus barátnője uszítja anyámat, hogy terjessze, hogy apu veri stb. Erre bizonyítékunk is van. Ez felhasználható ellene?

Mit kell tenni ilyenkor?

Anyám kiakarja semmizni aput, de minden apu pénzéből van.

2013. máj. 22. 18:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es pl az, hogy szinte nem él otthon, egyáltalán semmilyen formában nem törődik húgommal

zsarolja, veszekszik vele

húgomnak folyamatosan hasi görcsei vannak, hányingere van többször majd' elájul kizárólag az anyám miatt

2013. máj. 22. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen bizonyítékuk van arra, hogy veri Apukád a húgod? Ha nem veri, arra hogyan van bizonyíték?
2013. máj. 22. 20:06
 13/18 A kérdező kommentje:

nem a húgom!

azt tervelték ki a leszbi barátnőjével, hogy anyu terjessze el, hogy őt veri

2013. máj. 22. 20:08
 14/18 anonim ***** válasza:
ja értem, bocsánat, félreértettem. És arra mi a bizonyíték? Jól összeveri őt a barátnője?
2013. máj. 22. 20:17
 15/18 A kérdező kommentje:

hát nem tudom hogyan gondolták

elég amatőrök, de sose lehet tudni, hogy a bíróság mit fogad el, mit hisz el

2013. máj. 22. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Hát nem tudom azért nekem kicsit bűzlik ez a történet. Te és a húgod nem azért akar inkább az apukátoknál lakni, mert zavar benneteket az anyukátok mássága? De tudod többet kellene tudni a családotokról ahhoz, hogy valóban meg lehessen állapítani, hogy vajon melyik szülőtök alkalmasabb arra hogy Téged és a Húgodat nevelgesse a továbbiakban.

1. Az anyukátok mióta folytat homoszexuális viszont?

2. Az édesapátok nem uszít véletlenül ellene titeket?

3. Az anyukádat tényleg nem bántja vagy bántotta az apukátok sosem?

És még jó pár fontos kérdésre tudni kéne a választ, ráadásul minden ember szemszögéből más lenne a dolog, de ez elég nyilvánvaló... És persze nem akarlak bántani téged sem, meg a húgod, és igazán kedves, hogy segítenétek apukátoknak, de talán ha megpróbálnátok megérteni mindenkinek a helyzetét...

2013. máj. 27. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Pp. 290. § (3)A házassági bontóperben a bíróságnak az egyezség jóváhagyása során, illetve ítéletében a felek közös kiskorú gyermekének érdekére figyelemmel kell lennie.

A húgodat meg fogják hallgatni.

Ha tényleg veri apukád anyukádat akkor lehet csak bizonyítékuk. Ha nem veri, bizonyíték sem lehet. Ha ez igaz, akkor valamilyen szinten felhasználható.

Apukádnak is kellene egy ügyvéd!

2013. máj. 29. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:
ja már látom amit írtál, szóval ezt terjesztik, vagy szeretnék terjeszteni. Ok, de ebből bizonyíték csak akkor lesz, ha azok az emberek akiknek ezt terjesztették tanúként a tárgyaláson mindezt el is mondják, hogy "úgy tudom, a józsi rendszeresen verte a margitot, igaz nem láttam, de ezt mondta" - hát ez nem lesz soha bizonyítékként figyelembe vehető, plusz ha ezt úgy állítja a szomszéd néni, hogy hogy még látta is vagy hallotta, és ez egyébként nem igaz, akkor még a büntetőbíróság előtt is állhat hamis tanúzásért...
2013. máj. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!