Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy szakítást kíméletesen közölni?
Võlegènyemmel 6 ève vagyunk együtt. Anyôsügyileg a lehetõ legrosszabban indult a kapcsolatunk, de vègèn ( 1 èv szenvedèses távkapcsolat után) kiállt mellettünk ès elköltözött.
Eltelt 6 èv, együtt laktunk az èn családomnál, mostmár albèrletben , tudni kell hogy mindent èn szereztem neki (minden állást, vagy bármi ami kellett) tulajdonkèppen a semmit nem èrõ nevelès miatt egy nagy gyereket kaptam , de azt hittem hogy a különèlet miatt majd változik, de tèvedtem. Jelenleg a munkája sem èr szinte semmit, bèrmunkás egy raktárban, be sincs jelentve, az anyja miatt nem mer semmit tervezni, mert jaj mit szól(nak) majd, mèg a kezemet is szinte magamnak kèrtem meg...ugyanakkor lelkiismeret furdalásom is van, hogy èn hoztam el õt, tudván hogy "nevelni " kell mèg, de ezt nem lehet úgy hogy a másik csak várja a sültgalambot, nem?
Mègiscsak 6 èv ès voltak jó idõszakok is, nem sok a szülõk miatt, de azèrt volt, ti mit tennètek?
Maradnátok hátha van remèny vagy drasztikusan lèpni kell? Olyan nehèz, kèrlek segìtsetek! :(
Nincs erre kíméletes megoldás. Ha úgy érzed, hogy te többet küzdesz, mint amennyi energiát ő belefektet a kapcsolatba, a munkájába és úgy általában az életébe, akkor valóban anyjaként terelgeted. Én hasonló helyzetben voltam, és a tapasztalatom az, hogy az ilyen ember nem fog megváltozni, hisz mi oka lenne rá, ha mindig is megtettél mindent, amit neki kellett volna? Másrészt érdemes beszélned vele, ha szereted eléggé, hogy még X idő türelmet tanúsíts. Azonban számíts arra, hogy ha eddig nem beszéltél a problémádról, akkor most meglepheti, hogy miért baj ez hirtelen? Miért változtasson, ha téged zavar és nem őt?
A másik gondom ebben az, hogy ha 6 év és együttélés mellett sem ismerte fel, hogy neked egy akaraterős férfi társ kell, akkor nehezen hiszem, hogy valaha az lesz, vagy ha mégis nem melletted.
Sajnálom, de én lezárnám a kapcsolatot, de egy figyelmeztető beszélgetést mindenképp beiktatnék, és a reakciója alapján vagy bizalmat szavaznék neki, vagy még békében és keserűség nélkül esélyt adnék mindkettőnknek, hogy megtalálja a magához való társat.
én is egy óriásbébit raktam ki 3 és fél év után. mindenki azt hitte, hogy van vkim, pedig nem volt. a sztori lényege annyi, hogy nem volt hajlandó semmire, anyuék szereztek neki munkát, én pénzeltem egyetemistaként. szóval voltak vele bajok.
amin én keresztülmentem nem kívánom senkinek! Fázisokra lebontva:
még szereted, de megfordul a fejedben milyen nélküle;
kevésbé szereted és még azon gondolkodsz, hogy mi lesz vele, ha te lelépsz;
még kevésbé szereted, de már a saját életedet próbálod tervezni nélküle;
már nem szereted és nem érdekel mi lesz vele nélküled;
egyik napról a másikra lelépsz.
Tudom mit érzel én is átmentem rajta, kb fél év volt, mire eljutottam oda, hogy érzések nélkül tudjak cselekedni. életem legjobb döntése volt! azóta van egy csodálatos kapcsolatom (persze nehézségek vannak, de nem egy gyerekkel kell megoldanom, hanem egy "kamasszal" :))
gondolkodj még egy kicsit! :) ha gondolod írj privit, szívesen válaszolok a kérdéseidre! :)
Sziasztok!
Még 2 évet lehúztam mellette amiből 1 évig már házasok voltunk. Aztán 2015 nyarán megismertem életem férfiját , 2 hét alatt elköltöztem azóta 5 éve együtt vagyunk 4 éve házasok egy csodás 4 éves lánnyal és útban az öcsivel!
Annyiban nem sajnálom , hogy akkor nem hagytam ott , hogy nem ismertem volna meg az IGAZI férjem !
Szóval akik dilemmában vannak!
A szart gondolkoztok a vége úgyis a szakítás, ne húzd az időd!!
Nagyon tanulságos, hogy utólag bejelentkeztél! Nagyon örülök neked! Bár az én helyzetem ennél apróbb és fiatalabb vagyok mégis a jót tett a lelkemnek, hogy egy ilyen tapasztalatot olvashattam!
Szép életet kívánok neked, sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!