Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet egy szakítást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy szakítást kíméletesen közölni?

Figyelt kérdés

Võlegènyemmel 6 ève vagyunk együtt. Anyôsügyileg a lehetõ legrosszabban indult a kapcsolatunk, de vègèn ( 1 èv szenvedèses távkapcsolat után) kiállt mellettünk ès elköltözött.

Eltelt 6 èv, együtt laktunk az èn családomnál, mostmár albèrletben , tudni kell hogy mindent èn szereztem neki (minden állást, vagy bármi ami kellett) tulajdonkèppen a semmit nem èrõ nevelès miatt egy nagy gyereket kaptam , de azt hittem hogy a különèlet miatt majd változik, de tèvedtem. Jelenleg a munkája sem èr szinte semmit, bèrmunkás egy raktárban, be sincs jelentve, az anyja miatt nem mer semmit tervezni, mert jaj mit szól(nak) majd, mèg a kezemet is szinte magamnak kèrtem meg...ugyanakkor lelkiismeret furdalásom is van, hogy èn hoztam el õt, tudván hogy "nevelni " kell mèg, de ezt nem lehet úgy hogy a másik csak várja a sültgalambot, nem?

Mègiscsak 6 èv ès voltak jó idõszakok is, nem sok a szülõk miatt, de azèrt volt, ti mit tennètek?

Maradnátok hátha van remèny vagy drasztikusan lèpni kell? Olyan nehèz, kèrlek segìtsetek! :(

2013. máj. 19. 22:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nem ertelek titeket egy ferfi nem projekt nem gyurma akit alakitani kell.

A kolcsonos szeretet feltetele az elfogadas nem az idomitas es megneveles.

Keress olyat aki mar eleve megfelel neked kulonben 25 evet fogsz elpocsekolni.

2013. máj. 19. 22:49
 12/28 A kérdező kommentje:
Hàt, köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 19. 22:51
 13/28 anonim ***** válasza:
Én már eleve össze se jönnék olyannal, akin változtatni kell, mert rossz ómen, ha egy kapcsolat ezzel indul. Az emberek nem változnak, legfeljebb színlelnek, vagy visszafogják magukat egy időre, de utána úgyis kibújik a szög a zsákból, mert nekik ez kényelmes. Sajnos tapasztalat, volt szerencsétlenségem végignézni anyámék házasságában is ezt a folyamatot és felnőtt fejjel én is belefutottam egy ilyen kapcsolatba. Semmi értelme. El lehet mellette pazarolni éveket, de nem leszel boldog.
2013. máj. 19. 23:02
 14/28 anonim ***** válasza:

bizony. csak akkor kezdj kapcsolatot egy pasival, ha olyan hibái vannak, amiket el tudsz fogadni, kezelni, tolerálni. mindannyian tudjuk, h nem létezik tökéletes ember.

DE!

nekem sikerült olyan férfit találnom, akivel összeillünk a nagy dolgokban, a kicsik meg alakulnak az évek alatt. (illetve alakultak az elmúlt 5 év alatt is) kardinális kérdésben nem vitázunk, a kicsiken meg veszekszünk egy hangyányit és általában meg is van a konszenzus. :)

baromi fárasztó lehetett az elmúlt 6 éved, h folyamatosan a te hátadon volt az összes döntés, felelősség, ügyintézés, satöbbi. inkább hagyd el, és pihend ki magad. utána pedig ha úgy érzed, akkor keress magadnak egy önálló embert, komolyabb végzettséggel, célokkal, és a lehető legminimálisabb család-függőséggel.

ja, és útravalóul: senkit nem lehet megváltoztatni. ha valaki akar, akkor változik. ha nem akar, akkor az Úristen is kevés hozzá.

2013. máj. 20. 09:27
 15/28 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Fogadd a gratulációm,megérdemled a vőlegénykédet!

2013. máj. 20. 10:42
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Te 78-as mièrt is gratulálsz? Mesèld már el a te teökèletes èletedet lègyszives, úgy tanulnánk belõle így pünkösd hètfõn amit te is a gèp elõtt töltesz , annyira jó lenne....

2013. máj. 20. 10:59
 17/28 anonim ***** válasza:

Kerdezo nem ertelek en nem a gratulalo vagyok de en is gep elott ulok.Miert?

A ferjem a kertben dolgozik a fiammal eppen egy kerti hazat epitenek ketten.

Itt ahol mi elunk 12 fok van es csunyaz szemerkel az eso.

A kislany es en bennt vagyunk a haztartast rendbeszedtuk az esti ebedet elokeszitettuk es a keltteszta mar talban pihen amit e ferjem es fiam nehez munka utan kertek tolunk.A kislanyom eppen a babakat zsuroztatja a templomban kapott ajandek kis keszletevel.

tehat van aki gep elott van de ennek semmi koze ahoz milyen az elete.

2013. máj. 20. 11:47
 18/28 A kérdező kommentje:
Igen utolsó van ilyen is, csak ehhez nem társul arrogáns mèg csak a kèrdèshez nem is passzoló válasz, mint ahogy a tied se lekezelõ ellenben az övèvel, amirõl süt , hogy egy lelkiszegèny mekeseredett ember akinek az èlete valószìnû egy nagy 0 ,de hogy ne èrezze magát ilyan szarul lehúzza a másikat is, ne legyen már olyan egyedül. Ez a tisztán kiolvasható különbsèg. Ès a gyk-n kb ez az általános, de mivel vannak hasznos válaszok is szerencsère itt több is ezèrt èrdemes feljönni.
2013. máj. 20. 12:11
 19/28 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy mindenki tud változni, csak be kell látnia neki is, hogy nem helyes az, amit csinál/ ahogy viselkedik.

Én is egy tejbetök voltam nagyon sokáig, még most is vannak gyengeségeim, de legalább már látom őket és próbálok változni.

A "pályafutásom" alatt sikerült igazán megerősödnöm/tanulnom a kollégáimtól/barátaimtól, melynek köszönhetően sikerült megvalósítani az álmaimat, elérnem azt, amit szeretnék.

Nagyon sokat köszönhetek a páromnak is, aki 10 évvel ezelőtt beíratott egy főiskolára (szó szerint ő intézett mindent), míg én beértem volna egy érettségivel is, mert hát azzal is lehetett munkát találni...

Azóta a 2. diplomámat csinálom, ezt már önszorgalomból, tényleg nagyon szép karriert értem el sok pénzzel, de ebben nagyon sokat köszönhetek a páromnak is, hiszen, ha ő akkor nem pátyolgat/segít/ támogat, akkor most talán a Tescoban lennék pénztáros (nem nézem le őket!).

Igazából a lényeg az akart lenni, hogy szerintem az önállóság az, amit maximálisan el lehet/kell sajátítani, ha jól akar boldogulni az ember.

Úgy érzem szereted őt, csak kezd kifogyni belőled a küzdeni akarás, ami érthető is.

Stratégiát kellene váltani, normális felelősségteljes munkahelyet kellene neki keresni ( bár ez jelenleg nagyon nehéz), reális elvárásokat megfogalmazni felé. És tényleg ne félj ezeket elmondani neki, mert szerintem sokkal jobban fog fájni neki az, ha már egyszer azt közlöd vele, hogy nem bírod tovább és nem szereted. Legalább még van esélye változni. Drukkolok, hogy sikerüljön!

2013. máj. 23. 14:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszi szèpem! :)
2013. máj. 24. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!