Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy készüljek fel rá?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy a szüleim válni fognak, ami engem nagyon bánt!
Hogyan tegyem túl magam rajta?
2009. szept. 30. 18:17
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és 11/F
2009. szept. 30. 18:19
2/10 anonim válasza:
Próbáld elmondani nekik.hogy te hogy érzel.Ha mégis válnak,akkor ragaszkodj ahhoz,hogy ez békés legyen,és te mindegyikőjükkel napi kapcsolatban maradhass., és ne szidják a másikat előtted.Akkor könnyebb lesz megbírkózni a helyezettel.
2009. szept. 30. 18:20
3/10 anonim válasza:
Jaj te szegény. Szerintem, azt próbáld meg tudatosítani magadban, hogy ők egymástól válnak el, és nem tőled. Ugyanúgy a szüleid fognak maradni a válás után, és szeretni fognak téged. Csak nem fogtok együtt élni.
2009. szept. 30. 18:41
4/10 anonim válasza:
Nem kell hogy miatta együtt maradjanak, Kedves Első válaszoló, mert abból semmi jó nem sül ki.
Megértem, hogy nagyon bánt, de Neked meg azt kell megértened, hogy ha a Szüleid már nem érzik jól magukat ebben a házasságban, az Nekik is és Neked is rossz. Nem könnyű, de ha úgy adódik, megbeszéled Velük, hogy egyikőjüktől sem akarsz elszakadni, és remélhetőleg mindkettőjüket annyit láthatod majd, amennyit csak akarod. A különbség az lesz, hogy boldogok életet élhetnek majd külön, egy megromlott házasság helyett. Idővel minden könnyebb lesz majd, hidd el. Addig is próbálj pozitívan gondolkodni! Nem ellened teszik, nem is egymás ellen, hanem mindannyiótok boldogságáért.
2009. szept. 30. 18:43
5/10 anonim válasza:
Fogadd el a döntésüket. Nem kell, hogy tragédiának érezd. Meg fog változni az életed nyílván, lesz benne ami rosszabb, de lesznek jobb dolgok is. Biztosítsd őket arról, hogy mindkettőjüket nagyon szereted. És szeresd őket tényleg.
2009. szept. 30. 21:56
6/10 anonim válasza:
Okos gyerek vagy, hogy 11 éves létedre feltetted ezt a kérdést. Igen komoly hozzáállásra vall. Kaptál sok jó tanácsot, godnold át mindegyiket, és őrizd meg magadat továbbra is öntudatos, értelmes embernek.
2009. szept. 30. 21:58
7/10 anonim válasza:
Az édesanyád és az édesapád más életformában fognak élni. Neked csak ezt kell elfogadnod. Neked ők ugyanazok maradnak, akik voltak. Anya és apa. Erre gondolj és nem lesz semmi baj.
2009. szept. 30. 22:37
8/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Köszönöm mindenkinek!
2009. okt. 1. 14:58
9/10 anonim válasza:
el se hiszed, milyen boldog lettem volna, ha az enyémek elválnak... :(
2009. okt. 1. 18:29
10/10 anonim válasza:
Én már válaszoltam, de 18:29-hez csatlakozom. Én is így vagyok vele. Szabályosan kértem egy idő után, hogy váljanak el - nem tették. Megszokásból. Mindenki megkeseredett a kényszeregyüttélésbe, folytonos viták, szidalmazások, boldogtalanság. Kinek jó ez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!