Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után sugárzó nő? Mitől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után sugárzó nő? Mitől, hogyan?

Figyelt kérdés
1éve babát terveztünk,megfogant,veszélyeztetett terhes lettem,anyós miatt megélhetési problémáink lettek,mindezt menedzseltem a háztartással és a nagyobb gyerek nevelésével együtt,férjemmel azt hittem jó a kapcs,igaz,a beszélgetések a problémák menedzselésére korlátozódtak,én agyaltam,terveztem,ő járt dolgozni,heti 3 baráti programja volt,mint utóbb kiderült barátnős prog. volt.Amit hibáztam,úgy érzem h már nem ragyogtam,lekötött az élet menedzselése terhesen,kisgyerekkel,halmozodó számlákkal és ő úgy oldotta meg h kifalcolt belőle egy 18éves lányért egyetlen hangos szó,egyetlen vita nélkül.Most már egyedül nevelem a 2kicsit,még nehezebb önfeledtnek,vidámnak lenni,jön láthatásra és csak megerősödik benne h itt van ez a fáradt,kimerült nő,bezzeg Tinike milyen vidám,csinos,kedves,de jól döntöttem.Nem akarom visszakapni,de az egom nem bírja el h miatta kerültem még nehezebb helyzetbe és összehasonlít minket,mert stíröl,látom. 2 gyerek után is nagyon csinos vagyok,de az agyamat,a problémákat,a betegeskedő gyerekeket nem lehet kikapcsolni.Ördögi kör.Mit lehet tenni?Ha nem jönne hétvégente,nem lennék ilyen frusztrált miatta,de egyelőre jár.
2013. máj. 3. 08:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jön, vedd fel az álarcot, és csak neki tégy úgy, mintha minden rendben lenne, legyél csinos, viselkedj vele kedvesen! Túl kevés idő telt még el ahhoz, hogy ezt valóban így is érezd belül, de ő nem érdemli meg, hogy lássa, mennyire szenvedsz. Magadban ne próbáld ezt elnyomni, a válás is egy veszteség, ezt is meg kell gyászolni.
2013. máj. 3. 08:27
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Egy 18 éves lány mindig érdekesebb lesz, mint a napi gondok, két kicsi gyerekkel és egy elfoglalt feleséggel. Könnyű úgy sugárzónak lenni, ha valakinek csak magára van gondja!!

A férjedet nem is jellemzem, két kicsi gyereket elhagyni hogy lehet, ráadásul neki segítenie kellett volna téged!!!

Szerintem kell elég sok idő, mire ezt feldolgozod, addig meg próbáld meg a láthatás alatt a legjobb énedet mutatni, legyél vele közömbös, udvarias, öltözz fel csinosan.

2013. máj. 3. 08:32
 3/13 acelsziv ***** válasza:
100%

Anyós miatt megélhetési problémák?

Mellesleg jó nagy szemétláda az exférjed, azt meg kell hagyni.

Nem tudod valakire ráhagyni a gyerekeket, amíg elmennél kikapcsolódni? Ha így folytatod, bele fogsz szürkülni.

Az meg ne érdekeljen, mit gondol az exed. Ha a legjobb formádat hoznád, akkor is kitalálna mindent, mert meg kell magának indokolnia, miért hagyott el.

Pénzügyek menedzselésében talán lehetséges, hogy tudok segíteni. Mi egy excel táblázatban vezetünk mindent és hó elején teljes költségvetési tervet csinálunk. Így hó közben nem kell amiatt aggódni, hogy elég lesz-e, hogyan lesz elég, stb.

2013. máj. 3. 08:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
te mar most egy kiba' eros no vagy, csak gratulalni tudok. csodalatra melto tartassal veszel egy ekkora akadalyt. szerintem vedd a kezedbe az iranyitast a lathatas teren is. nem lehetne hogy o vigye el a gyerekeket? vagy foleg hogy te vidd el hozza. vagy ahogy te szeretned. mar maga az hogy te iranyitod a dolgokat, nem csak megtortennek rengeteg erot es onbizalmat ad.
2013. máj. 3. 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom most mennyi idősek a gyerekek, de amint elég nagyok lesznek, mehetnének hétvégére apához, Te meg kicsit lazíthatsz, kikapcsolódhatsz, elmehetsz szépítkezni, szórakozni. Tinike meg hadd lássa, milyen sors vár rá később. Ha kell neki a pasi, akkor már nem azért, de két gyerekkel is kelljen. Hiszen azok az ő gyerekei is, hozzá is tartoznak.
2013. máj. 3. 09:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 2év 2hó a nagy,2hós a kicsi,hazaköltöztünk egyelőre a szüleimhez,így 240km a táv a férjemtől,nem sűrűn fogja magukhoz vinni őket.Láthatásra viszi vasárnap délelőtt a nagyot anyóshoz, aki ugyanebben a városban lakik,ha azt akarom h a kicsit is lássa,a szombat délutánt muszáj nálunk gyerekeznie.Szoptatom,nem viheti át,én meg nem megyek.Anyagi gondok megszűntek (én is excelezek évek óta),az anyósnak kölcsönadott pénz lassan visszakerül hozzám,már csak tényleg az önérzetem maradt.Csinosan öltözök,mosolygok,ő is megjegyzi ha új ruhában lát,sőt kérdezgeti h pasizok-e (bár szerintem a lelkét akarja nyugtatni h ha már szrban hagyott,találok mást) de tényleg meg kell még ezt gyászolni és azt jó lenne a jelenléte nélkül.Egyelőre esélytelen.
2013. máj. 3. 10:23
 7/13 acelsziv ***** válasza:

Szerintem, ha a kicsi nagyobb lesz valamivel, akkor talán már a szüleid is tudnak rá vigyázni, amíg kimozdulsz egy kicsit.

És, ha megkérdi az exférjed, hogy pasizol -e, nyugodtan mondd neki, hogy igen. Hadd egye a penész :)

Csak ne felejts el egyeztetni a szüleiddel erről, nehogy meghazudtoljanak téged.

2013. máj. 3. 10:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, a férjed mennyi idős?

Tinikék úgysem sokáig ülnek a segg.ükön, úgyis jön egy jobb bika akinek több pénze van és nulla gyereke, hidd el nem lesz ez örök. Ha a férjed idősebb sokkal, akkor meg pláne, hiszen jönnek a generációs problémák. Ne hasonlítgasd magad hozzá, mert nem vagytok egy szinten. Ő csak egy luk a sok közül, aki éppen menedék volt a gázos időszakban, de ez csak a jelen pillanatban értékelhető. Meg gondolom a csajnak is eszébe fog jutni előbb utóbb, hogy hoppá, ez a pasas egy két hónapos meg egy két éves gyereket képes volt otthagyni, őt miért kímélné...akkor majd kezdődnek a gondok. Amíg valaki a gondok elől csak menekülni tud, addig örökké üldözött marad. Szóval ha majd ott sem lesz fenékig tejfel az élet, akkor ugyan ez fog történni.

Sz@rd le, próbálj meg kikapcsolódni amennyit lehet, élni ahogy tudsz és élvezni, a sors majd szembevigyorog, csak addig egy kis türelem kell.

2013. máj. 3. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Vigasztaljon a tudat, hogyha a kis csaj 2 gyereket szül ugyanolyan fáradt lesz mint te, és őt is meg fogja csalni az urad...

Te kezd új életet, és bölcsen mosolyogj magadban, mert te tudod, amit az urad, és a luvnyája nem...

2013. máj. 3. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen alaktól. Azt megteheted, hogy nem te adod át a nagyobb gyereket neki, arra elég ha a szüleid ott vannak, így korlátozódna a találkák száma csak arra, amikor a picit is látni akarja. Viszont akár arra az 1-2 órára őt is otthon hagyhatod a szüleidre két szoptatás között.

Ha jófejek a szüleid, akkor megértük, hogy egyelőre neked szükséged van arra, hogy ne találkozzatok és tovább tudj ezen lépni... Majd utána mosolyogsz úgy a pasas képébe hogy tényleg úgy is érzed, hogy jó hogy megszabadultál tőle!

Mozdulj ki, találkozz a barátokkal, menj el fodrászhoz, vagy kozmetikushoz, sétálni, vagy bármi, csak ne poshadj be otthon, mert az hosszútávon nem fog segíteni, sőt...

Baromira szánalmas a volt párod, ezt fogd fel így. Ha egy NŐÉRT hagyott volna el, az gáz, de hogy egy kislányért... Az inkább nevetségesen gáz. :) Az ő szegénységi bizonyítványa, majd ezt a kiscsajt is elhagyja, ha őt is megérintik a napi gondok. Ez pedig egyszer úgyis eljön mindenkinél.

2013. máj. 3. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!