Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan próbálnátok tartani a kapcsolatot a gyermeketekkel, ha az anyuka már kivitte az országból a gyermeket, milyen rendszerességgel keresnétek?
"fejemhez vágta hogy ő nem hajlandó gyermektartást se fizetni ha nem akar"
Hát ez azért nem így van, de szerintem ő is tudja - vagy tudni kellene neki.
Amúgy meg ha annyira odalenne a gyerekért, akkor tuti elintézné a skypeot.
Nálunk az a megállapodás, hogy mivel én vittem a gyerekeket ilyen messze, az utazás költsége elvileg engem terhelne, de nem kell utalnia nekem a gyerektartást.
Én is felvettettem neki az ötletet hogy ne nem kell még gyerektartást se fizetnie , de nem tudom 2 hetente vinni akkor se a gyermeket neki.
Ő úgy várja el hogy neki ne is kelljen fizetnie semmit, mert eleget adott a 3 év alatt nekünk, de én azért vigyem neki elég gyakran helybe, őt az nem érdekli hogy a gyerek mennyit nyűglődik az 1 teljes napos utazáson amikor reggeltől estig csak vonatozunk.
Na meg az első adandó alkalommal elvenné tőlem azért hogy ne nálam legyen, de nevelni nem ő nevelné hanem a mamája mert ő alkalmatlan lenne rá mivel mikor együtt éltünk akkor fél óra türelme nem volt hozzá.
Ő azért merné mert már elég nagy ahhoz hogy bedugja egy oviba és ne kelljen vele otthon lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!