Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bejelentik előre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelentik előre?

Figyelt kérdés
Gyermekelhelyezés van folyamatban (gyermektartás miatt),lesz nálunk környezet tanulmány.Értesítenek róla ? Mit néznek egy ilyen tanulmánynál?
2013. ápr. 22. 22:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Igen értesítenek, mindent megnéznek, még azt is hogy van mikró, hűtő, mosógép, hol alszik a gyerek, vannak e barátai, hogy tanul, és még a hűtőbe és fagyasztóba is benéznek!! Legalábbis nálam így volt.
2013. ápr. 22. 22:12
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bejelentik előre, hisz akkor mi értelme lenne.
2013. ápr. 22. 22:12
 3/22 anonim ***** válasza:
Azb egyik barátnőmnél nem jelentették be, még volt ideje elrakni a kutyát és a borosüveget.
2013. ápr. 22. 22:15
 4/22 A kérdező kommentje:
benéznek a hűtőbe? azért az érdekes szerintem.mikró? azért ha valakinek nincs mikrója azért még élhetnek normálisan.hát kíváncsi leszek....persze van mindenünk csak túlzásnak találom...
2013. ápr. 22. 22:16
 5/22 A kérdező kommentje:
jó hát nekem nincs rejtegetni valóm :) csak nem vagyunk minden percben itthon!!
2013. ápr. 22. 22:17
 6/22 anonim ***** válasza:
aki keres az talál, fellépéseden fog múlni...
2013. ápr. 22. 22:19
 7/22 anonim ***** válasza:
Hihetitek vagy nem, nekem mindegy,de tényleg így volt. Én is túlzásnak tartottam, nem tudom, hogy mindenhol ilyenek, vagy csak én fogtam ki egy ilyen búzgómócsingot, de tény, még a hűtő fagyasztó ládáját is ki kellett húznom, és belenézett!
2013. ápr. 22. 22:20
 8/22 A kérdező kommentje:
megvan "mindenünk" a gyerekeknek normális szobájuk van berendezve.nem vagyunk koszosak.mi kell még???
2013. ápr. 22. 22:21
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem kell túlparázni rajta.
2013. ápr. 22. 22:23
 10/22 A kérdező kommentje:
22:20 elhiszem nem azért mondtam :) csak nagyon furinak találtam ennyi!és ha épp nincs tele a hűtő? mert sztem sok embernél előfordul manapság...(sajnos)
2013. ápr. 22. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!