Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányom azt szeretné, ha elválnánk. Mit tegyek?
A lányod még gyerek. Fogalma sincs, hogy mivel járna, ha elválnátok?
Hol laknátok, miből élnél meg, ha nincs munkád?
A házasságotokat kell rendbe hozni. 23 év után már nem minden rózsaszín.
Az a fontos, hogy te és a férjed hogy éreztek. Ehhez a lányodnak semmi köze. Én sem szerettem, amikor a szüleim vitáztak, de eszembe sem jutna beleszólni az életükbe.
Ő mit szólna, ha te arról beszélgetnél a barátnőddel, hogy a lányod inkább dobná ki a pasiját? Szerintem megértené akkor, hogy mire gondolunk...
Gondolj bele, hogy ha most elváltok, a lányotok meg 2 év múlva elköltözik, családot alapít, akkor emiatt a 2 év miatt választjátok a válást. (De ha 10 év, akkor sem éri meg.)
A lányod kamasz. Jó eséllyel kinővi. :)
"Ne érezd magad rosszul, a lànyod sem gondolja ezt szerintem komolyan, ô nem tudja milyen egy csonka csalàdban felnôni! Vitàk minden csalàdban vannak! Cserélnék a lànyoddal, hogy csak ennyi a baja:)"
Ezt azok mondják, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen ha a szüleik a gyerek szeme láttára ölik egymást. nekem senki ne mondja, hogy rosszabb békességben élni, mint állandó stresszben, gyomorgörccsel. Könnyen beszéltek. Adnék egy hetet ilyen szülőkkel, szerintem 20 évet öregednétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!