Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 4 és egy 6 éves gyermeket kitesznek pszichológiai vizsgálatnak? Egy pszichológus ki tudja szűrni ha a gyerek azért ragaszkodik az apához jobban mert az mindent megenged nekik? Hogyan tudom bizonyítani hogy az apa ellenem neveli őket íly módon?
Figyelt kérdés
Ő elhagyott engem egy másik nőért és vinni akarja a gyerekeket.Figyelembe veszik hogy az anya vagy az apa hozni-vinni tudja-e őket az óvodából,elmondás alapján elfogadják-e hogy én tudok velük foglalkozni,nevelni őket?Ideiglenes elhelyezésnél még lehet peren kívül egyezkedni?Én gyámhatóságon is akartam,de ő nem.2013. ápr. 12. 18:18
1/8 anonim válasza:
Egyezettek meg a közös felügyeleti jogban, és osztott elhelyezésben. Az lenne mindenkinek a legjobb.
2/8 anonim válasza:
Megvizsgálhatják őket, persze. Ez csak beszélgetés, nem kell félteni a gyerekeket tőle.
Kiszűrik, hogy hol jobb ténylegesen a gyereknek - ez lehet az apa is, vagy az anya is.
3/8 anonim válasza:
Egy ilyen pár órás vizsgálat igazából semmire sem elég. Viszont lesz egy papír, amire a bíróság hivatkozhat, hogy azért döntött úgy.
4/8 anonim válasza:
Jaj ezt nem kell olyan durvának elképzelni. Leül a gyerekkel és beszélgetnek, rajzolnak, báboznak nekik nem lesz ez trauma, attól ne félj.
5/8 anonim válasza:
Elmondás alapján nem fogad el semmit a Bíróság. Igazolni kell a jövedelmet, a lakhatási körülményeket stb.
A pszichológus meghallgatja a szülőket, és ha a Bíró úgy látja jónak, a gyerekeket is.
A gyerekeknek az kenne a legjobb, ha békésen megegyeznétek a láthatásban és a tartásdíjban is. Megegyezni mindaddig lehet, amíg a Bíró nem hoz ítéletet. A Gyámhatóság ebbe nem avatkozik bele.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy én érzékeny gyerek voltam, de nekem rossz volt. Csak arra emlékszem, hogy idegen nénik azt akarták tudni, anyát vagy apát szeretem jobban.
Amúgy igen, megvizsgálják őket. Sajnos.
7/8 anonim válasza:
Kedves utolsó! A vizsgálaton nem azt nézik, hogy a gyermek kit szeret jobban vagyis nézik azt is de úgy, hogy a gyermek erről ne tudjon.. egy sima rajzból is sok mindent meg tudnak állapítani és nem kérdeznek rá, hogy : -Kit szeretsz jobban!!!! Mert nem is az a döntő, hogy a gyermek kit szeret jobban.!
8/8 anonim válasza:
6-os vagyok: egy gyerek nem hülye. Tőlem sem megkérdezték, de azért lelesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!