Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férjem beleszólhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt férjem beleszólhat abba, hogy kinek adom el a házunk 50%-át?

Figyelt kérdés
Közös családi házunk van. Én el akartam adni, hogy a pénzt elosztva elfelejthessük egymást, de ő ragaszkodik a házhoz, sőt már be is költözött hozzá a barátnője. A háznak 50-50%-ban vagyunk tulajdonosai. Ő beleszólhat abba, hogy én kinek adom el a részemet?
2013. ápr. 8. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
ilyenkor neki kéne kivásárolni
2013. ápr. 8. 11:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Ő nem akarja, mert neki ez így tökéletesen megfelel. Azt mondja, adjam el ha tudom, de ugyan kinek kellene a ház 50%-a. Na, én találtam rá vevőt, de az exem biztosan ellenezné, hogy beköltözzön mellé.
2013. ápr. 8. 11:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Elővásárlási joga van. Ha nem él vele, szerintem annak adod el, akink akarod. Az adás-vételi szerződést neked kell aláírni, neki nincs köze hozzá!
2013. ápr. 8. 11:45
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Ha ő nem veszi meg,nincs beleszólása kinek adod el.

Remélem valami sokgyerekes nem idén barnult család,megérdemli.

2013. ápr. 8. 11:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Add el, te megkapod a pénzed, ők meg intézzék a többit egymás között.

Majd megbánja a volt férjed, hogy nem ő vette meg.

Fizet most neked lakbért a te 50 %-od után, mert azt is kérheted tőle.

2013. ápr. 8. 11:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem tart rá igényt, akkor annak adod el, aki meg szeretné venni. Remélem megkapja a magáét...
2013. ápr. 8. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mint már írták,elővásárlási joga van. Ez azt jelenti,te megmondod mennyiért van rá vevő,és előtte felajánlod neki vegye meg ezért az összegért.Amennyiben nem él a lehetőséggel,alá kell írnia a lemondó papírt,ezután annak adod el,akinek akarod.
2013. ápr. 8. 11:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Azt már írásba adta, hogy nem akarja megvenni. Akkor mondta, hogy nem fogok olyan embert találni, aki egy fél házat megvenne. Én mégis találtam, az anyját. Nem igazán szerettük egymást az anyósommal, mert túlságosan ragaszkodik a fiához és elég sok kellemetlenséget szerzett nekem, de most ezzel mindent jóvá tesz.
2013. ápr. 8. 11:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá! Papírt aláírta,anyóssal el kell menni ügyvédhez,adásvételi szerződést kötni,pénzt átvenni és ennyi.Ex meg pukkadjon meg!
2013. ápr. 8. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Elővásárlási joga van!

Ha nem él vele, és te el tudod adni, akkor tedd meg.

2013. ápr. 8. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!