Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2008 jul. Házasodtunk. Aug....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2008 jul. Házasodtunk. Aug. Vettem egy zártkerti ingatlant a saját pénzemből. Válunk. Felajánlottam neki, hogy adjuk el és a kapott pénzt fele fele arányban. Erre ő e-mailben azt válaszolta, hogy egy prosti is többet keresett volna! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pereljem vissza?? Megérdemli???
2009. szept. 22. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak.Hogy-hogy mivel?Banki számlalevéllel mondjuk.Gondolom nem a párnájába varrva tartotta...
2009. szept. 22. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze ha a pénz eredete nem bizonyítható, akkor jobb ha szép csendben kifizeted neki a felét, mintha nászajándékból lenne, nehogy vagyonosodási vizsgálat legyen.
2009. szept. 23. 08:56
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az a helyzet, hogy az adásvétel napján van egy banki trazakcióról papírom ami pontosan az ingatlan árát valamint az ügyvédi költséget fedezi. Ez nem tudom, bizonyíték-e???? Vagy bizonyíték-e az az e-mail amelyben kvázi elismeri, hogy az én pénzemből vettük.

Én a nevére írattam a felét. Azt nem is kérem tőle. Még akkor sem ha én fizettem mindent. De használatban sem akarom otthagyni. Abban szeretnék megegyezni, hogy adjuk el és fele-fele vagy fizesse ki az érték felét. Ha ebbe nem megy bele mit tegyek???? Mivel én 15 évvel idősebb vagyok, ha a bíróság a használatot neki ítéli akkor én abból semmit sem látok. A gyerekeimet meg kellemetlen helyzetbe hozom később.

A bíróság kimondhatja-e azt, hogy értékesítsük az ingatlant és fele fele vagy ez külön pert igényel????

Köszönöm a válaszokat. Férfi vagyok!!

2009. okt. 9. 15:54
 14/14 anonim ***** válasza:
tőle vannak a gyerekeid? minek iratsz egy nőnek a nevére bármit is? még akkor is ha tőle vannak a gyerekeid, az nem az övé, hanem a gyerekeidé. hogy lehetsz ilyen idióta? keress fel egy ügyvédet, mi nem tudunk neked ilyen konkrétan válaszolni. azért majd irj hogy mivan.
2009. dec. 18. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!