Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kap a volt nője valamit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kap a volt nője valamit? Férjemnek van egy lakása.

Figyelt kérdés
Férjem (akkor még nem ismertem) vett egy lakást hitelre a volt nőjével. A nő tanuló volt, egy fillérrel sem tudott hozzá járulni. Idő közben szakitottak, majd a nő ügyvéd előtt irt egy lemondó nyilatkozatot. A férjemnek + meg kellett fizetni ezért a külön illetéket az adóhatóság felé. A nő maradt adóstárs. ( a bank nem engedni, hogy egy aktiv keresettel rendelkező legyen az adóstárs, egy tanuló helyett...) Ez vajon miért lehet? Az lenne a kérdésem, ha ezt a lakást eladjuk, a nőnek ugye nem jár semmi belőle? Nem fizetett bele semmit, nem volt bejelentve.
2009. szept. 21. 09:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt attól függ,hogy kér-e valamit belőle,meg mennyi pénze/ideje/kedve van pereskedni.
2009. szept. 21. 10:04
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
A pontos választ sajnos nem tudom. De mivel az ő nevén is van a hitel, akkor ha másért nem, azért mégis járna neki valami, végül is ez neki kockázatot jelent/jelentett. Hiszen ha a férjed nem fizetett volna, akkor rajta hajtották volna be.
2009. szept. 21. 10:05
 3/33 A kérdező kommentje:
De írt egy lemondó nyilatkozatot! A földhivatal elfogadta, de a bank szerintem nem.
2009. szept. 21. 10:06
 4/33 A kérdező kommentje:
De a bank hogy fogadhatott el egy tanulót adóstársnak? Át akartam vállalni mint aktiv kereső, de nem fogadták el.
2009. szept. 21. 10:08
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Hitel??!
2009. szept. 21. 10:09
 6/33 A kérdező kommentje:
A hitelt kizárólag a férjem fizette, illetve most már mi ketten. Ezt bizonyitani lehet a számlákkal.
2009. szept. 21. 10:09
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a családban valaki aki átvállalta volna?
2009. szept. 21. 10:12
 8/33 A kérdező kommentje:
Én lettem volna (feleség) de a bank nem engedélyezte a válság miatt. Nem értem miről beszéltek. Válságos időkben jobb egy olyan adóstárs, aki nem rendelkezik fizetéssel, mint egy fizetőképes valaki?
2009. szept. 21. 10:15
 9/33 anonim ***** válasza:
86%
Miről mondott le a nő? Mert tulajdonjogról lemondani nem lehet. Eladhatja, elajándékozhatja, elcserélheti a tulajdonjogot, de lemondani arról nem lehet.
2009. szept. 21. 10:17
 10/33 A kérdező kommentje:
Irt egy nyilatkozatot az ügyvéd előtt, hogy megszakadt az élettársi viszonyuk. Majd ezt a papirt elküldték a földhivatalnak, ők elfogadták, majd az adóhivatal küldött 120 ezer forintos csekket, hogy a férjem fizesse ki, mint illetéket. De a bank nem fogadta el, hogy az én nevemen legyen az adóstársi papir.
2009. szept. 21. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!