Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit illik felvenni válóperre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik felvenni válóperre, ti miben mentetek? 30N

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 14:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Én férfi vagyok. Természetesen a válóperi tárgyalásaimra öltönyben, nyakkendőben mentem. Ugyanis számít a megjelenés. Amikor pl. vizsgáztatok egy szakmai vizsgán, én is másképp állok ahhoz, aki alkalmi öltözékben jön az életének egy jelentős és fontos eseményére, és másképp ahhoz, aki úgy állít be, mint amiben kapál a telken hétvégén.
2013. ápr. 4. 16:16
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Az ember rendesen felöltözik, ha cirkuszba megy.

:)

2013. ápr. 4. 19:44
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem casting-ra mész.Minek az a felhajtás.
2013. ápr. 5. 03:13
 14/24 NL2010 ***** válasza:
97%
Először is a lényeg, hogy soha ne öltözzük túl a bíró(nő)t. Másodszor: mi a célunk. Ha a bírót akarjuk felszedni, akkor mini és vad frizura, ütős parfüm, férfiaknak (bírónő esetén) bőrtanga és csokornyakkendő, szigorúan meztelen felsőtesttel, ajándékkosár.
2013. ápr. 5. 10:43
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

ááááá, utolsó, ez mekkora! :)

OMG, amúgy már válóperi stylist is van? :P elnézve a statisztikákat szépen meg lehetne belőle élni :)

ha válnék, amire jelenleg nem sok esély van, mivel nem vagyok házas, akkor valami dögös szerkóban mennék. de csak úgy l'art pour l'art jelleggel, nem azért, h bárkit felszedjek :P

2013. ápr. 5. 12:17
 16/24 anonim válasza:
52%
Menj pucéran, az utolsó találkozás emlékére-
2013. ápr. 5. 17:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogy akarod-e cukkolni a volt férjed.
2013. ápr. 5. 21:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Aztán attól is függ, van-e tétje a dolognak, pl. gyerekelhelyezés.

Ha nincs gyerek, és minden vagyoni dologban megegyeztetek, és te melegítőben érzed jól magad, akár úgy is elmehetsz, a kutyát nem érdekli ebben az esetben.

2013. ápr. 5. 21:17
 19/24 A kérdező kommentje:
Minden le van előre papírozva, közös megegyezés, hétvégente láthatáson van (tehát nem érné meglepetésszerűen hogy de kva jól néz ki az asszony mióta nem láttam), az sem lenne meglepő ha összeöltöznénk vagy utána beülnénk kávézni. Akkor ha nem muszáj a kiskosztüm, szerintem maradok a félhivatalos megjelenésnél. A pucér megoldás sem rossz, bíróság is biztos díjazná:-) Köszi mindenkinek! Egy-két válaszon kifejezetten jól szórakoztam:-)
2013. ápr. 5. 21:56
 20/24 Angel inosent válasza:
Szerintem azt vedd fel, amiben egy ilyen alkalommal a legjobban érzed magad, és ami a személyiségedhez a legközelebb áll! Nem az a fontos, hogy mások mit gondolnak, hanem az, hogy Te a lehető legjobban érezd magad! Amúgy sem mindenki számára könnyű egy ilyen szituáció, de ha egy olyan cuccot erőltetsz magadra amiben kínosan feszengsz,csak rontod a közérzeted, és a hangulatod. Persze az ápoltság- bármiben is jelensz meg - nélkülözhetetlen.
2013. ápr. 6. 03:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!